onsdag 11. mars 2015

Vegghengt kommode

FLEXA CLASSIC Kommode 99-ORLANDO Kommode. Eksempelvis så kan du lage en kommode Møbelen kan du få vegghengt, med hjul, vanlig bein eller kasse. Hos JYSK finner du alt du trenger til smart oppbevaring.

Uansett om du mangler et nytt garderobeskap, en ny kommode, eller en bokhylle, har vi alt du trenger. Vilan Kommode Hvit Høyglans er en elegant og enkel vegghengt kommode som passer perfekt sammen med Vilan Servant 60. Skjenk, vitrine og skap (Resultat:198) Resultat:198.


Eller en vegghengt skjenk i spisestuen, med plass til penserviset, vinglassene, sølvtøyet, telys og servietter?

Graf vegghengt skap i eikefiner og mattlakkert stål. Fleur kommode i eik med porselensknotter. Vegghengte baderomsmøbler Dansani_Comfort. Husk at de vegghengte løsningene ofte også kan stå på ben, som en kommode. Kommode - Vegghengt kommode med skuffer.


Omtale: Vegghengt kommode med skuffer. Ved inngangspartiet har man plass til oppbevaring av sko og jakker. Løsningen ble å bygge en seng oppå tre kommoder i den ene enden av rommet.


I motsatt ende av rommet var det akkurat plass til et vegghengt skrivebord. Vi har en hvit slik kommode med skuffer, bad og stelletopp. Så derfor må det nok bli kommode i stedet for vegghengt for vår del.


Smart oppbevaring med en vakker og rimelig kommode av god kvalitet fra Trademax. Lugano vegghengt skap med drop down dør 89- Se flere detaljer. Lugano kommode 05- Se flere detaljer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.