onsdag 11. mars 2015

Anneks pris

Vi er anneks eksperten med godt utvalg i anneks og gjestehytte byggesett til god pris. Bygge en liten hytte, eller et arbeidsværelse i hagen? Nettbutikk med redskapsboder, lysthus og anneks til salgs.

Bygg din egen redskapsbo anneks eller lekestue med våre byggesett. Mange norske og svenske hytteleverandører tilbyr anneks. Kjøp Anneks til sommeren hos Hytter For Alle.


Stort utvalg av anneks, sauna og garasjer.

Gode priser på små hytter som kan leveres med isolasjonssett. Vår anneks-løsning basert på vårt gjennomprøvde elementsystem, designmessig tilpasset designet vår Aurora-serie. Anneks fra Schäffer, føres av Aarnes Import. Ei lita, men koselig hytte som ofte innredes som anneks, badehus med badstue. Vi har sjekket hvilke byggesett du kan sette opp uten byggemelding, og hva det koster.


Vår arkitektavdeling hjelper deg med tilpasninger av våre kataloghytter eller med ny arkitekttegnet hytte. Bestill et av våre populære anneks til en bra pris fra oss. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål. Telefonnummeret vårt er 00– 91og .

Eksempel: levert som snekkerferdig anneks. Pris 1350nok Byggesett oisolerad 1750nok Byggesett isolerad golv vägg tak Prisen er gitt inkl. Velg butikk For å se pris og lagerstatus.


Først så jeg for meg å bygge et på kvm, siden . En bo et anneks eller et lysthus i hagen kan være løsningen på mye. Klikk for mer informasjon og veiledende pris fra leverandør. Et lille, dejligt bjælkehus til en god pris.


Er meget populær som kolonihavehus, anneks, jagthytte, campinghytte eller bare som fritidshus. Vi tilbyder dig dit drømme-anneks til en meget attraktiv pris. Vores annekser er inspireret af simpelt nordisk design med fokus enkelhed og god kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.