tirsdag 17. mars 2015

Toalett pumpe

På Jabsco El-toalett har en den tredje muligheten: Å bare pumpe INN. TMC eller biltema dass men det er den vanlige billigste varianten med liten skål.

Hvit porselenskål, sete og lokk i hvit plast. Vegghengt kverntoalett med tilkobling for servant. Pumper vekk avløpsvann fra både toalettet og servanten.

Leveres med to meget stillegående pumper, en membranpumpe for vanninntak (som kan plasseres hvor som helst), og en sentrifugalpumpe med kniv for uttak. I bunnen på dette toalettet sitter en elektrisk pumpe med en innebygd avfallsk. Lagerbeholdning nettbutikk: Se lagerstatus alle butikker. Facebook+ Twitter E-post Linkedin. Installasjon er enkel og pumpen krever lite vedlikehold.


Komplett pumpe til Jabsco manuelle toaletter Twist'n Lock type. Pumpen slår seg på og av automatisk når du bruker en av disse fasilitetene. Pumpen er holdbar til en temperatur på opp til grader.


SFA Sanicompact CSanicompact C er et porselensklosett med innbygget kvern og pumpe. Installeres der man ønsker et ekstra klosett. Biltemas manuelle marintoalett leveres med standardskål i porselen, og med sete og lokk i lakkert tre.


Uansett om du bare trenger ett toalett, eller om du ønsker et større . Virker ikke doen din, kan det være denne som er årsaken!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.