mandag 23. mars 2015

Små hvite løgner

På tross av tragiske omstendigheter bestemmer en vennegjeng seg for å gjennomføre sin årlige strandferie som planlagt, men det tvinger dem til å stå opp for . Premiere på den franske dramafilmen Små hvite løgner på Oslo Kino, fredag 27. Små hvite løgner handler om en vennegjeng på sin årlige ferietur til Bordeaux, alle .

Små Hvite Løgner var en stor fransk kinosuksess, regissert av Guillaume Canet, som er best kjent som skuespiller i blant annet Sammen Er Vi Mindre Alene og . Hvert aring;r drar en gruppe venner til et sjarmerende strandhus for noen avslappende dager med sosialt samvaelig;r og ferie. En av Frankrikes største kinosuksesser noen sinne. Gå ikke glipp av den på norske kinoer i sommer. Trailer fra det franske dramaet Små hvite løgner med François Cluzet, Marion Cotillard og Benoît Magimel på rollelisten.


Hos Plejmo streamer du filmer i god kvalitet uten bindingstid eller abonnementer. Trailer til Små hvite løgner, regi Guillaume Canet. Med blant annet Marion Cotillar Jean Dujardin.


But their secrets and personal grief threaten to drive . Små hvite løgner er mer av et trist drama med humorelementer enn en. Det blir en ferie med store og små konflikter, og en og annen . Dramakomedien Små hvite løgner ble for et par år siden en enorm publikumssuksess i hjemlandet. Små hvite løgner Marion Cotillard i Små hvite løgner Små hvite løgner Små hvite løgner. Regissør Guillaume Canet har høstet flotte kritikker for sin ensemblefilm Små, Hvite Løgner i hjemlandet og nå er den klar for norske lerreter.


Små hvite løgner (Les petits mouchoirs), fransk film fra 2010. De har kjent hverandre lenge, men i år kommer mange små hvite løgner opp til overflaten. Mine problemer, dine problemer, våre problemer.


Sammen er vi om ikke direktesterke så iallfallsterkere. Listen to Små hvite løgner in full in the Spotify app.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.