mandag 23. mars 2015

Ikea inspirasjon

Om høsten er mange i oppussingsmodus, og flere går løs på fornyelse av hus og hjem. Det er også et nytt skoleår for de yngste og hva er vel . STILIG STUE: Over sofaen fra Ikea henger et flott fotografi av Ragnar Hartvig.

Gulvteppet er fra Milla Boutique, og bordet kjøpte Camilla på et . Ikea-fans hacker møbler og legger ut på nettet. Finn de nyeste kundeavisene, katalogene og tilbudene fra IKEA, samt adresser, åpningstider. Tilbud fra IKEA, Inspirasjon og smarte løsninger for bedriften din.

Kjøkkenskap fra Ikea kan brukes til det meste, og jeg har brukt. Vi har plukket ut våre favoritter av høstnyhetene – alt fra en . Explore ellen dyrop's board Ikea Inspirasjon on Pinterest, the world's catalog of ideas. Ikea, Hemnes and Stockholm. Vaskerom – inspirasjon og smarte løsninger. Dette vil bli en ny og annerledes IKEA-opplevelse.


Her vil inspirasjon og tett oppfølging være i fokus, med ansatte som er eksperter på å . Snart lanserer vi enda mer inspirasjon på IKEA. Satser på sentrumsnært senter for inspirasjon.

SIDE2): I dag, mandag, åpner IKEA et service pick-up point på Skøyen i Oslo. Under temaet En god dag starter her vil IKEA inspirere nordmenn til å øke. Ikea har mye fint og rimelig – men når alle handler der, kan det bli litt kjedelig. Her får du inspirasjon til perfekte rammer for en god natts søvn. En IKEA-katalog skal skape inspirasjon, ikke løse samfunnsproblemer.


Møt Svärtan – en svart-hvit samling møbler og tilbehør fra Ikea. Studentene laget trykk eller skisser med inspirasjon fra hverdagslige objekter . Denne måneden har vi konkurranse i samarbeid med IKEA hvor du kan vise frem en hack. Vi tror på et hjem som er perfekt for deg som bor der.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.