mandag 16. mars 2015

Skostativ vegg

Sambo og jeg har så mye sko stående i gangen, og gidder ikke fly opp og ned fra kjelleren til enhver tid. Det vanlige skostativet vi har er på to . Kjøp Skostativ for vegg online på J2Home.

Trøtt av sko som ligger rundt og slenger på gulvet? Dette skostativet utnytter plassen maksimalt ved at skoene stables oppover på en . Hos oss finner du billig skostativ for vegg. Spar penger når du kjøper skostativ for vegg!

Sammenlign priser fra flere butikker for beste tilbud. Finn de beste prisene og det største tilbudet hos Onlinevarer. Heng den opp på veggen med dobbelsidig teip som medfølger.


Perfekt til de små leiligheter så man sparer gulvplassen.

Jeg så et tøft skostativ hos dere, et stålrør fra vegg til vegg, har dere pris pr. Supplerende oppbevaring for trådkurver i eksisterende garderober, skohylle,. Monter en garderobestang fra vegg til vegg, så har du en plass å henge klær på.


Da kan du enten gi noen av skoene til Fretex, eller du kan skaffe deg en smart skohylle til å henge på døren! Vil du ha skoene svevende over gulvet, hengende pent på geledd eller hulter til bulter. Garderobe Plåtis i lakkert metall, som finnes i mange ulike farger. Skostativ Zapato Hvit Legg til mine favoritter. Tica skohylle er i perforert metall og bambus.


Henges på vegg enten på kortside eller langside. Save money when buying skostativ for vegg! Comparison site for best offers, buy cheap from us and save money when you buy skostativ for vegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.