mandag 16. mars 2015

Senteravstand varmekabel

TXLP og TKXP en- og to-leder varmekabel er velegnet til nedstøping i betonggulv,. TF SVK varmekabel har allsidige bruksområder både innendørs og. MillicableTM - En lavtbyggende toleder varmekabel med elektrisk ledende ytre kappe. Platene har en prefabrikkert senteravstand på cm.


ProMatte har en 2-leder varmekabel og er designet for nedstøping i alle typer støpmasser eller sement. Det finnes mange konstruksjoner for gulvvarme med elektrisk varmekabel på. Senteravstand mellom mm lange, korrosjonsbeskyttede.

Brannisolerende underlagsplate for varmekabel. Vennligst bemerk følgende: Benytt mellomrom dersom du skal søke på el. Netting for legging av varmekabel på brennbart underlag. Alle dimensjoner er minimum, med unntak av senteravstand som er maksimum. Selvregulerende varmekabel Nexans Defrost water.


Platene er belagt med aluminiumsfolie, som sørger for jevn varmefordeling.

Høyde over terreng: (frihøyde) 6–m; Lengde varmekabel: km (senteravstand = cm); Diameter største søyle: 8mm; Største fundament: 50 . Det er vanlig at feil på varmekabel skyldes jordfeil i varmekabelen og dette. Deretter legges tilfarere x mm med senteravstand på 6mm og med. Ved ønske om flisgulv er det mest naturlig å velge påstøp og da med varmekabler.


De har et produkt man kan benytte hvis man vil legge varmekabler selv,. Varmekabel skal fordeles med jevn senteravstand (cc) i det . Termostatarmatur med sikkerhedssperre ved grader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.