fredag 26. desember 2014

Svart spisestue

La deg inspirere av disse smarte og særpregede spisestuene. Eksklusive design spisestuer til ditt vakre hjem fra Thomas Hill AS.

Dette elegante og moderne frokost sett inneholder en rektangulær frokost bord og høye stoler i en brunfarge treutførelse. Private Games, Game Reserve South Africa and Game Reserve. Mulighetene er mange ved valg av nye spisestuestoler. Vil du ha en designklasssiker som Y-stolen fra . STORT UTVALG: Gode priser på spisebord og spisestue.


For designeren som bor her, er et hjem først og fremst en rolig base hvor han kan hvile hodet etter en dag full av farger, . Den slanke, moderne spisestue sæt, bestående af bord og høj kvalitet stole, vil være et godt valg til din spisestue eller køkken. Rustfritt og polert stål med MBD bord plate som kan forlenges. VARME OG LUNHET: Etter å ha malt hvitt, svart eller grått i noen år, ønsket vi å tilføre varme og lunhet til spisestuen.


Litt spesielle mål for å få det stort og til å ta liten plass uten klaffer:) Se link, bimmers pris : 150- Nypris var 9pr stol og 699. XL Brunt og Hvitt Spisestue sett Heltre Forlengende Bord med Stoler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.