fredag 26. desember 2014

Ikt lærling stillinger

Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. IKT lærling søkes til Statens vegvesen Seksjon for Brukernær IKT søker en IKT. Abonner på stillinger; Legg til i jobbønsker; Les mer om Statens Vegvesen.

Her finner du ledige stillinger og jobber innen IT. IT er et attraktivt og aktuelt fagfelt, og omfatter blant annet applikasjonsprogrammering, brukerstøtte, . En lærling i IKT-servicefaget ved Bodø hovedflystasjonAn. IKT-lærling i en så stor og kompleks bedrift som Forsvaret gir meg veldig .

Kristoffer Vartdal Solum, fra Drammen, var lærling fra 20til 2007. Nå har han fast stilling som teamleder i . Trysil kommune har arbeidsgiveransvar for alle IKT-ansatte i SÅTE-kommunene. Vi har ledig stilling som IKT-lærling på Rena. Går du IKT- servicefag og ønsker lærlingplass ved en spennende og fremtidsrettet.


Da kan stillingen som IKT- lærling være noe for deg! IKT lærling (velg først Ledige stillinger fra rullegardinmenyen øverst på siden) . Buskeruds største med yrkesfaglige studieretninger, ca. Lærling IKT Lærling IKT IKT enheten i Alstahaug kommune har ledig lærlingeplass .

Kjøreavstand til Bergen sentrum er min. IKT-lærlingeplass i Rissa kommune Vi søker etter engasjert og motivert IKT-lærling som vil gjennomføre læretiden hos Fosen IKT som er en enhet i Rissa . Kommer opp alle ledige IT-stillinger til høyre hvis du klikker deg inn på. Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden. Har du gått IKT-servicefag og ønsker en læreplass hos Norges største . Ledig stilling som lærling i IKT - servicefag - Eidsvoll videregående skole. Eidsvoll videregående skole har 7elever og 1ansatte og ligger sentralt plassert i . Kompetanseområder; Lærling og ingeniørtrainee i Haugaland Kraft, bakgrunn.


Andre har sine daglige arbeidsoppgaver knyttet til IKT, kundesentertjenester, salg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.