fredag 5. september 2014

Terrasserens

Jotun Terrasserens er et kraftig rensemiddel basert på alkalier og andre biologisk nedbrytbare råvarer. Bruksområde: Rengjøring av nedsmussede og værslitte . Når jeg fjernet gammel beis brukte jeg terrasse rens ifra gjøco, sterke.

Jeg brukte Jotun terrasserens, men det spiller sikkert liten rolle hva . Høyeffektivt, konsentrert rengjøringsmiddel for treterrasser. Løser effektivt opp smuss, misfarging, tilgroing m. Jobben er enkel: Fukt treverket, påfør terrasserens, la det virke i anvist ti skrubb med en kost og spyl av.

En terrasserens er i utgangspunktet til for å dyprense en terrasse. Etter flere års bruk og lag med terrassebeis eller olje, vil denne løse opp og . Påfør terrasserens og skrubb overflaten med en . Vask terrassegulvet med kraftvask, eventuelt med terrasserens hvis det er svært skittent. Dette er et sterkt, alkalisk rengjøringsmiddel for fjerning av gammel treolje, smuss og forurensning. Kemetyl Terrasserens er et effektivt spesialprodukt til utendørs bruk. Brukes til rengjøring av nedsmussede og værslitte terrassegulv.


Jotun Terrasserens er et alkalisk rensemiddel som renser og lysner terrassen i en behandling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.