fredag 5. september 2014

Måle muggsopp

Vannskader og fuktighet i bygninger er grobunn for mugg. Man må videre være klar over at muggsopp forårsaket av f. Hvis du har muggsopp i boligen er det viktig at den fjernes raskt.

Mugg svekker ikke bygningen og lager lite råte, men vekst av muggsopp innendørs kan gi . Mugg svekker ikke bygning og lager lite råte. Mycoteam tilbyr Mycotapefor kontroll av DNA, støvdekkeprosent, støvtype, bakterier og muggsopp på overflater. Vi utarbeider en DNA-profil som forteller om . BAKSIDEN AV BILDET: Kondens og muggsopp i maling, lim og sparkel bak bilde.


Kjenner man mugglukt er dette en tilstrekkelig påvisning av . Fukt, mugg og store mengder soppsporer i innestøvet er en av faktorene som alene kan gjøre et hus sykt. Hvis man slår forsiktig på tørt mugg, kan en se at det . VANLIG: - Det er flere som har muggsopp, en de som ikke har. Det ene man vil unngå er mugg og kondens, og det andre er midd som . Muggsopp kan føre til luktproblem, skade innbo og lagrede artikler, men det største problemet med en muggsoppskade innomhus er knyttet til helseproblemer . Generelt sett krever råtesopper mer fukt over lengre tid enn muggsopp.


Det er både dyrt og vanskelig å bli kvitt fukt og mugg.

Fuktskader forårsakes ofte av mangelfullt vedlikehol feilaktig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.