tirsdag 2. september 2014

Speil treramme

Nydelig stort speil Charmant Rocaille – bestillingsvare. Tøft speil med treramme, med buet topp, i naturfarge. I vårt utvalg finner du speil i forskjellige størrelser, farger og modeller, og vi håper dette vil gjøre.

Hvis du ønsker en fin hvit treramme med en stilren og elegant. Ved hjelp av denne beskrivelsen kan du lage et slikt . Tøft stort speil med massiv tung treramme og metallbeslag i hjørner.

En ramme med håndmalte viltre blomster omringer dette speilet. Den dekorative rammen i tre gjør at speilet passer like godt i gangen som . Nydelig stort speil Charmant Rocaille - bestillingsvare. Speil med treramme, med buet topp, i naturfarge. Lekkert klassisk speil med bre mørkebrun ramme.


Betegnelse: Speil (Betegnelse): Veggspeil (Presisert betegnelse) . Flotte detaljer i front og glassvindu i dørene. Målene på Krogh Design vitrineskap er 1cm bre cm dypt og 198 . IKEA - LANGESUN Speil, gul, , Kommer med sikkerhetsfilm - minsker risikoen for skader om glasset knuses. Passer i de fleste rom og er testet og godkjent for . Dette vegg speilet med en enkel rektangulær form er dekorativt og praktisk.


Det vil passe perfekt inn i alle rom, og kan plasseres i din garderobe, soverom og . Bloomingville Speil i Treramme, Sort, Stående. Dobbelklikk på bildet for å se det i full størrelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.