tirsdag 2. september 2014

Rotoravfukter

Avfukterene i F-DRY serien er ideelle for bruk i byggeindustrien. Helt fra råbygget er tett kan nybygget holdes helt tørt. Prosessluften ledes gjennom tørkedelen av rotoren, ved hjelp av en vifte, og forlater avfukteren som tørr luft.


Vannet fra prosessluften er nå absorbert i rotoren, . En kjeller med fuktproblemer blir ny med en F-DRY Rotor-avfukter. Fjerner fuktigheten, og dermed også grunnlaget for lukt og muggsopp. Vært brukt ifm rehabilitering av kjeller i enebolig. Ny pris 00- Spesifkasjoner fra produsent, link . Våre rotoravfuktere fungerer på adsorptionsprinsippet og vil holde et kontrollert og riktig fuktnivå hele året.


Ny rotoravfukter fra F-Tech Bildet: Den nye avfukteren kommer med mulighet for kontinuerlig avtrekksventilasjon og avfuktning som slår seg på . Effektiv for tørkning ved nybygg og vannskader. Lett håndterlig F-DRY rotoravfukter egner seg utmerket til følgende:Byggtørking ved vannskader. Byggavfukting, kondensproblemer, mugg og råte. Avfukterene i F-DRY serien er ideelle for bruk i . Dette er den enkleste måten å holde fuktigheten i sjakk på.


En rotoravfukter arbeider like godt uansett. Kjøpte denne pakken i november 2008: Avfukter F-DRY CR240B - Pakke for byggtørking. Den har nå gjort jobben den var satt til, og jeg . Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer.


SOPPSANERING, AVFUKTNING, TILTAK MOT RADON: RsV Miljø er behjelpelig med å lokalisere og sanere soppskader. Dette i motsetning til en F-DRY rotaoravfukter som fungerer på adsorpsjonsprinsippet. En rotoravfukter fjerner fuktighet selv ved minusgrader og holder enkelt en . Bruksanvisning For F-DRY 3ROTORAVFUKTER Stand: 02-2006-03-Made in Germany Innhold 1. I en vanlig kjeller er som oftest dreneringen i orden og.


I motsetning til kondensavfukter er ikke en F-Dry Rotor- avfukter avhengig av temperatur for å tørke bygget. Det annbefalles å få innstalert et avfuktersystem i kjelleren med en rotoravfukter, denne er ikke avhengeig av temperatur og tar ut fra liter . Adsorpsjonsavfuktere-Rotoravfukter Digital målere Lufteventiler Rør-deler radonsug Røykprodukter Sorpsjonsavfuktere Sporfilm - Radonmåling Tetteprodukter .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.