mandag 25. august 2014

Lady vegg 10 tilbud

Innendørsmaling, Jotun, Lady, Wonderwall, Pure Colour, Supreme Finish, Gjøco. Lady Vegg er en vanntynnet, løsemiddelfri akrylmaling til innendørsbruk. Jotun Lady Vegg er en veggmaling som gir et perfekt sluttresultat med silkematt finish fra alle synsvinkler. LADY Vegg er Norges mest solgte veggmaling. Produktet er av høy kvalitet, og leverer et vakkert silkematt resultat helt uten sideglans – LADY Vegg er silkematt i alle synsvinkler.


Meld deg inn i kundeklubben for eksklusive tilbud! Silkematt akrylmaling til vegger og himlinger i stue og oppholdsrom. Eneste maling som gir et silkematt utseende, uansett lys og . Ser det er nesten dobbel pris på en liter med Lady Suprime finish og på en l med Lady vegg 10. Gir et silkematt utseende, uansett lys og lysvinkel.


Lady vegg er en silkematt maling til vegg som kan benyttes i tørre rom på de fleste underlag og kan lages i en rekke fine farger. Forside ; Tilbud ; Lady vægge - ltr. Lady Pure Color er en veggmaling som gir en helmatt overflate, noe som gjør.


Lady Vegg er en vanntynnet kvalitet som tørker raskt og har dekkgaranti med . LADY Vegg liter, kun lyse farger, kr 16- pr spann.

Silkematt, flott utseende; Enkel påføring . Kjøp maling og utstyr og få levert hjem til deg, vi leverer til hele landet. Høykvalitet vanntynnet oljemaling til dører, karmer. Supermatt maling som gir unik fargeopplevelse. LADY Vegg er den eneste malingen som sikrer et silkematt og flott utseende.


Hold deg oppdatert om tilbu kurs og arrangementer som skjer hos Ski Bygg. LADY Vegg giver en silkemat overflade og er velegnet til vægflader, som udsættes. Jotun LADY Væg er miljømærket og overholder de skrappe krav fra EU-blomsten og svanemærket, men er ikke fri for opløsningsmidler ligesom Jotun SENS. Vi sørger for en befaring, et komplett tilbud.


BE OM TILBUD PÅ KLEDNING TIL DITT PROSJEKT.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.