fredag 22. august 2014

Kontursag biltema

Figursag med 45°-90° gjæringsvinkel, sponblåsing og gjæringsanlegg. Har sett noen modeller hos clas ohlson og biltema etc. Jeg kjøpte meg nylig ei kontursag, vurderte først båndsag, men pga.

Jag har länge funderat på att skaffa en enklare kontursåg av den typ. Kontursåg jula från alla köp sälj marknader i Sverige. Kjøpte meg en bordsag og pussemaskin på biltema og en kontursag fra clas ohlson. Den här heter Kontursåg och säljs på Claes Ohlson, det är nog en sån jag. Tittade lite på de billigare modellerna hos Biltema och Jula.


Bandsågen skar inte särskilt brett - ungefär cm bara, vilket knappast räcker till . Uanssett merke så kapper man ikke raskt med en kontursag. Jeg kjøpte en kontursag fra Biltema og er fornøyd med den. Jag har både en kontursåg och en bandsåg, båda från den kända leverantören i Insjön. Jag använde bågfilen för att såga ut ramen och toppen och en kontursåg till att såga ut mitten av ramen. Sedan vet jag nu varför biltemas kontursåg endast kostar 39:-.


Flere nyheter fra Dremel har også dukket opp, vi la spesielt merke til en ny kontursag som både kan brukes på frihånd som en motorisert løvsag . Cirkelsåg: För att kapa breda skivor eller redan monterat virke som till exempel stolpar, plank eller utstickande trall. Jeg vurderer å kjøpe en kontursag som Clas Ohslon selger, men vet. Evt varianten de har på biltema, ser ut som om det er samme modell.


Enda et lite eksempel på at det meste kan sages på en kontursag. Malings fjerner'n fra Biltema leverte den, år gammel lakk borte på under . Biltema efter instruktionerna där) eller. Som tur är har jag en kontursåg, så jag är inte så orolig för själva . Jag har en elektrisk kontursåg som snabbade upp arbetet avsevärt.


LÖPBAND TREDEMOLLE JUOKSUMATTO LOBEBåND - Biltema.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.