fredag 22. august 2014

Bygge spikertelt selv

DRIVER CAMPINGEN: Steffen Vike driver Vike camping som ble startet etter at farens hans ble inspirert i Amerika. Svenskene var ikke alene om å bygge campingvogner, selv om de nok. Det er det mange som har lurt på etter hvert som såkalte spikertelt og .

Vi har en rekke modeller av spikertelt, og på denne siden presenterer vi noen av våre modeller i laft. Vi kan også levere Thermotelt, element eller modul. Jeg fant ut at jeg heller skulle bygge et litt utvidet spikertelt, der taket gikk over.


Folk må få ha hytte på den måten de selv vil vel?

At det nå blir mulig å bygge garasje eller uthus opptil kvadratmeter inntil meter inntil nabogrensen,. OMe er et av flere bidrag fra trenden om å bygge små rimelige hus. I Norge får du ett brukbart Spikertelt i samme størrelse til omtrent denne prisen. På samme måten kan den settes inn mot en camingvogn og fungere som spikertelt, eller du kan bygge din egen vegg på den siden som mangler.


Et fullverdig vinterisolert spikertelt med cm tykke vegger av PIR-skum som tilsvarer cm isolasjon. Du kan tegne ditt telt selv i ønsket bredde og lengde. I går, da langhelga var over, tok jeg meg selv i å tenke at kanskje vi bare skulle hatt oss et spikertelt. Selv om ”campingvognen” var påmontert hjul for transport innenfor.


Utgangspunktet er at det som gjerne kalles ”spikertelt”, er omfattet av bestemmelsene for lave byggverk.

Dette er byggverk som i mange tilfeller . Et populært slengbegrep for tilbygg til campingvogn er såkalte ”spikertelt” eller ”tretelt”. For bare 1- får du tilgang til over 15ekspert-guider fra Gjør Det Selv. Vi har campingvogn på Langedrag, og nå skal vi bygge oss spikertelt. Det blr fint, men vi får ikke satt det opp før tæla går, sier Per Guttorm.


Det er ikke tillatt å bygge terrasser utenfor fortelt. Kasserte terrasser, byggrester og lignende må man selv kjøre til godkjent avfallsplass. Produksjon av spikertelt etter kundens ønsker og behov. Kontakt oss: Bygg Anleggstjenester, Kolloen Service AS.


Alt er ferdig listet med trevite lister utenom gulvet hvis kunde legger dette selv, gulvlister følger da med. Vi skal opp og se på ett i helga, og vurderer om vi skal kjøpe det eller bygge selv. Det ligger ofte ut både vogn og spikertelt for salg. Har man kunnskap og kan bygge selv så blir husvogner veldig bra og billig om man har .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.