onsdag 26. mars 2014

Trespo plater

Fibo-Trespo leverer et bredt register av produkter til kjøkken, bad og gulv. Man har mange muligheter med fibo-tresbo sine plater. Derfor har jeg undersøkt litt hva som finnes av alternativ til fliser og fant ut at Fibo-Trespo plater virker som et godt alternativ.

Den glatte og sterke overflaten på baderomsplatene fra Fibo- Trespo gjør at de tåler både. Ikke tetti men fibo trespo eller lignende med flis utseende. Fibo Trespo sine plater kan ikke limes på mur, de må skrues rett på stenderverk.


Fibo-Trespo AS: Kitchen Board plater til veggen over din kjøkkenbenk Beskrivelsestekst i ProduktFakta, din kilde til markedets byggepodukter og produsenter. Og har planlagt å ha plater som ser ut som fliser på veggene på badet. Fornyelse av WC med Fibo-Trespo plater hos kunde i Vestby. Nye pakker og en halv åpakke på bord som er bredde 60cm og høyde cm vedlikeholdsfrie og uten synlige skjøøter, monteres ved å klikke de sammen i . Behøver hjelp til å montere fibo-trespo veggpanel på kjøkken mellom benk og overskap. Skal festes på sponplater og lage hull for stikk.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Få tilbud fra flere leverandører fra Stjørdal. Anbudstorget har over 50leverandører i mer enn bransjer.


Fibo-Trespo baderomspanel er et vanntett kledningssystem basert på kryssfinérplater med.

Overflatebehandlede plater på vertikale flater i våtrom. I forbindelse med litt smårenovering av badet vårt lurer jeg på om noen har erfaring med Fibo Trespo sine veggplater for våtrom. Marcato fra Fibo-Trespo er du sikret et lekkert og flott bad for fremtiden. Fibo-Trespo har levert kvalitetsvegger til bad og våtrom siden 1952. Etter en lang vurderingsprosess om hva vi skulle ha over kjøkkenskapene (fliser, plater, tapet osv…), så falt valget på hvite Fibo trespo-plater.


Vi har valgt plater fra fibo-trespo i fargen Grey Concrete. På gulvet har vi betongflis fra Bella, Unicom Starker Icon i fargen Dove Grey. Satt opp 15xbord for montering av Fibo Trespo plater Photo: Uploaded from the Photobucket iPhone App.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.