mandag 3. mars 2014

Stellematte ikea

Nå klarte jeg å få bittelitt luft inn i den! Men fryktelig tungt å blåse, og vanskelig å få plassert både munn og fingre på samme sted! Stellematte til ikea stellebord fra kr 300.

Vi har nå Stellematte til ikea stellebord fra Finn. Kjøpe selge, Stellebord og stellematte selges samlet. Vi ville ha en helt enkel stellematte i en nøytral farge, men også en som.


Stella Baby mat on top of an Ikea drawer.

Har lyst på en MALM kommode (fra Ikea) 0g kjøpe en løs stellematte (med sånne opphøya kanter) i tillegg. Jeg har gulliver stellebord og har denne matten fra Cam som passer perfekt. Kjøpte den på Kattis i strømstad men tror de har fra den . Har du ikke kjøpt stellematte allerede, kan du like gjerne gjøre det på Ikea. Den de selger (Gullunge) er billig og helt grei, og Ikea selger også . Copyright LetsBlog Theme Demo - Theme by ThemeGoods.


Ikea Sniglar er et enkelt trebord med én hylle under. Det er stabilt, og kantene rundt stellebordet oppfyller sikkerhetskravene.

I dag i 10-tiden reiste vi til IKEA for å handl. Orka faktisk bare etasje så ble verken stellematte eller matskåler idag. Et alternativ er denne kommoden fra IKEA; med en stellematte oppå. Feks denne fra Jollyroom - farmgirl :) Da kan vi stå på siden å stelle og . Gjorde et storinnkjøp på nett i går, og var på IKEA dagen før der ignen. Kluter, sutter, stellebor stellematte, . Har sydd eit trekk til mini-stellematta vår.


Trekket er sydd av grå voksduk frå Stoff Stil. Stellematta er ei vanleg stellematte frå IKEA, eg berre . Når ho var mindre lå ho på stellematte (oppblåsbar Ikea) med. Desverre ingen kommoder men Ikea Gulliver og Brio Changing har begge to. Vi kjøpte en stellematte til 2kr på Barnas Hus og la oppå . Denne sengen er fra Ikea, og er en eldre utgave Hensvik seng.


Vi brukte bare en kommode med stellematte over på rommet hennes. Kommer til å kjøpe de samme romdelerne som hun har oppi kommoden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.