mandag 3. mars 2014

F gass sertifikat

De som ikke har tatt f-gass-sertifikat ennå, har ikke har lov til å montere varmepumper eller jobbe med kuldekretser før de har sertifisert seg, understreker . Etter den ti kan du forvente kontroller og annen. Gjenvinning for anlegg med mindre enn kg gass, samt hermetisk lukkede.

Sertifikatene har foreløpig ingen utløpsdato og utstedes både som . Fra og med september 20er det krav til . Denne artikkelen i Ringerikes blad fra august 201 viser viktigheten av å inneha de rette sertifikater for å montere varmepumper. AF er innvilget sertifikat for KL av Isovator Sertifisering.

Nå er F-gass for ordningen innført i Norge. På vegne av våre kunder søker vi nå flere kjøleteknikere med F-gass sertifikat. Våre kunder leverer løsninger til nye og eksisterende næringsbygg.


På vegne av kunde søker vi en erfaren kjøletekniker som liker nye utfordringer, er utadvendt og serviceinnstilt og har evne til å arbeide selvstendig. F-gass er: Det finnes mange kombinasjoner av kuldemedium med. Det er viktig å være oppmerksom på at det kun er fagpersoner med F-gass sertifikat i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.