tirsdag 21. januar 2014

Lys soverom

Har du et stort soverom er det fint med noen ekstra hyggelige vegglamper i tillegg. Dersom du trenger mer hjelp til valg av belysning, kontakt oss så hjelper vi . Designer lys: Lyssettingen i hjemmet går i glemmeboken, i følge Calina Yttredal.

På soverommet er det lite vits i å ha en lampe midt i taket. Problemet er at rommet vil kreve over mvindu for å tilfredsstille krav til lys og kan derfor ikke klassifiseres som soverom. Byggverk skal ha tilfredsstillende tilgang på lys uten sjenerende varmebelastning. Eiendommen ligger i et veletablert og rolig boligområde i Hjørungavåg, med kort veg til barneskole (o,km.), og Hareid med .

Gangavstand til kunstgressbane og idrettshall på Blindheim - med gode tilbud innenfor fotball, volleyball, håndball samt . Husk at man alltid bør bruke to ulike lyssettinger i rom man oppholder seg: belysning for funksjon og belysning for dekorasjon. Soverom fungerer som et rekreasjonsrom og et påkledningsrom, derfor er det viktig å ha belysningen der det er behov. Belysning til soverom er minst like viktig som annen belysning i ditt hjem.


Et soverom er ofte en plass man oppholder seg mye gjennom livet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.