tirsdag 21. januar 2014

Dukkehus i tre

Passer også til Barbie og andre dukker i den størrelsen. Dukkehus i etasjer med kjøkken, stue, bad og soverom med balkong. KidKraft er amerikanske lekehus i luksusklassen.

Store møblerte hus med masser av spennende detaljer. KidKraft er USA´s ledende produsent av treleker. Sammenlign tilbud på Dukkehus i tre i kategorien Dukkehus fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt . Innredet dukkehus i treSøt dukkehus i tre, komplett med møbler (dukke ikke inkludert).

Huset har tre etasjer med fire rom i hver etasje. Inneholder trapp som kan flyttes, pipe, tak som kan flyttes, vinduer og dører som kan . Produkt info: DukkehusRommene er lett tilgjengelig fra . ERSKAPELIG: Treetasjers Savannah dukkehus i tre, fra Kidsa. TREHUS: Det er fortsatt poulært å leke med dukkehus . Flott dukkehus i etg møblert Str 60x30x74.


Flott dukkehus i etg møblert Str 60x30x74 . Hape-Dukkehus i tre med møbler Lekkert dukkehus i tre med flere etasjer. Julen nærmer seg med stormskritt, og jeg lurer på om det kanskje blir dukkehus til snuppa i år - men jeg finner ingen jeg liker godt. Dukkehus i tre fra PlanToys 6x x 5cm Med altan, skyvedører og plass for rom. Bedårende dukkehus med uendelige lekemuligheter i bærekraftig tre fra PlanToys. Solide og pene dukkehus med forskjellig tilbehør til leken.


Produktinformasjon: Stabilt og koselig dukkehus i tre. Vi har et stort og variert utvalg av dukkehus i forskjellige størrelser. Flotte dukkehus i tre, store dukkehus som passer til Barbie og hus til de populære Sylvanian . Kjøp Eichhorn Dukkehus i tre, deler billig i nettbutikkene.


Finn laveste pris på Eichhorn Dukkehus i tre, deler i over 1butikker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.