tirsdag 21. januar 2014

Baderomsvifte tak

Baderomsvifte standard for vegg og takmontering. Viften er utstyrt med kulelager for lengre levetid. Flexit baderomsvifte silent eco th med timer og fuktsensor.

Baderomsvifte Silent Eco 1tm med bevegelsessensor… kr 4900. Det satt kunn et luftespjeld i taket før, men der hadde det . Har selv en fuktstyrt vifte satt i kanal over tak, har etter mye problem. Jeg droppet naturlig avtrekk over tak pga energisløsingen ved dette.

Baderomsviften kan monteres på vegg eller i tak. Sørg for å kjøpe en baderomsvifte som passer til både romstørrelsen og bruken av . En enkelt ventilator – ei baderomsvifte – av god kvalitet (kjøp en merkevare) og noen enkle baderegler kan redde både hus og inneklima. Slik oppnår huseieren at duggen på speilet forsvinner fort. Baderomsvifte med kulelager for lengre levetid. Effektiv og installasjonsvennlig vifte som.


Flexit baderomsvifter kan monteres i vegg og tak. Installasjoner i tak har ofte lengre kanalstrekk. Konstruert for ventilasjon av våtrum, men kan også brukes i andre typer rom hvor man ønsker ventilasjon.

Viften er ustyrt med kulelager for lengre levetid. Elektriker Er montert stk takbokser med rør til loft, stk lyspunkter punkt i hver hjørne utvendig, lyspunkt under tak ved . Vifteserien består av flere modeller med forskjellige funksjoner. Monsen har gitt Ar Tak og Beslag AS en positiv omtale for oppdraget Dårlig ventilasjon fra baderomsvifte gjennom tak.


Når du velger en vifte fra PAX bidrar du aktivt til å bedre miljøet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.