tirsdag 24. desember 2013

Spredegrøft kloakk

Vannet kommer fra en privat brønn, og det er privat avløp med septiktank og spredegrøft. De har en fordelingskum for spredegrøft kloakk som vil komme i konflikt med gang- og sykkelvegen. Kommentar: Dagens senterlinje er flyttet . Nå har Drangedal kommune snakket om kommunal kloakk siden 1970-tallet, nå er det på. Han har naboens spredegrøft få meter fra huset.


Privat vann (borehull) og privat kloakk (renseanlegg med spredegrøft). Bla milions ord og uttrykk på alle språk.

Ved spesielle værsituasjoner kan lufting over tak føre til vond kloakklukt selv om luftingen fungerer. Biologiske toaletter bruker ikke vann og skal heller ikke kobles til offentlig kloakk. Mange biologiske toaletter krever strøm eller gass.

Det tas da utgangspunkt i en minsteavstand fra spredegrøft for avløp til nærmeste. Kloakk: Privat – avløpsanlegg med kummer og spredegrøft på eiendommen, opplyses tilfredstillende og godkjent. Spredegrøft prinsipp er det som gjelder ved bruk av drensrør . Biologiske klosetter bruker ikke vann og skal heller ikke kobles til offentlig kloakk. Vi har en løsning med biotank og spredegrøft i terrenget, og filterposen som . Hvis kloakken ikke tilkoples offentlig kloakk, skal det vedlegges plan. AdkomstSe kart i finn-annonsen eller kontakt megler for detaljert veibeskrivelse.


Det vil bli godt skiltet med EXBO visningsskilt ved fellesvisning. KONKLUSJON: TETT SPREDEGRØFT ELLER AT DEN ER AVSLUTTET I. Denne flotte hytta ligger på Skutuset på Golsfjellet. Et knutepunkt for en flott turopplevelse sommer som vinter.


Noverande løysning på kloakk er at huset til Annikken Greve og huset til Torbjørn Mehl går inn på ein felles kloakk som består av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.