tirsdag 18. november 2014

El verktøysett

Innhold: Kabelskotang, nebbtang, spenningstestere – 400V, stk. Hagebutikken har ett stort utvalg elektro og luft verktøy, fra boremaskiner og vinkelslipere, til luftkompressorer og høytrykksvaskere. Godt verktøy kjøper du på din lokale faghandel, Carlsen Fritzøe Handel AS.

Settet leveres i en flott koffert i aluminium. Navn (A-Å), Navn (Å-A), Pris (stigende), Pris (synkende). Under vises av totalt sider som befinner seg i denne kategorien. Med nytt Luna-verktøy fra hovedsponsor TOOLS legger Mathias Gusfre og Endre Skreosen seg nå i hardtrening før avreise til Europamesterskapet i yrkesfag i .

Har har vi lagt inn alt i fra Multisliper til kabel kuter M1 Cstår for volt og M1 HDstår for volt. Ryobi er markedets mest dynamiske merke innen oppladbare, elektriske og bensindrevne verktøy. Ryobis produkter er både brukervennlige og banebrytende, . Bosch Dynamicserie 4-delers verktøysett med GSB18VLI, GDR18VLI,. Dewalt DCK699M3T 18V 6-delers verktøysett (x 4Ah batterier) x Tstak kofferter.


Slitesterkt tilbehør produsert til bruk for de fleste produktmerker. Plugger og festemateriell som passer til alt fra lette til tunge oppgaver . Kinzo elektrisk verktøysett i deler – drill, vinkelsliper, plansliper, slagboremaskin og stikksag. Elektrisk verktøysett i deler, har får du alt i en pakke!

Sammenlign priser i mer enn 2butikker! Kjøp Verktøysett el billig i nettbutikkene. Komplette verktøysett av ulike typer i høy kvalitet for deg som ønsker å øke verktøyutvalget ditt.


Europris tilbyr et stort utvalg av verktøy, både egne merker av god kvalitet, og kjente merkevarer. Her har vi satset på virkelig bredde med et stort antall verktøysett som er sprengfulle med innhold: hylsenøkler, bits, trekkere, leddnøkler, fastnøkler og hylser . Me har slipemaskiner, drillar, slagbor, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.