tirsdag 18. november 2014

Lyslykt ute

Forleng sommerkveldene og lag det ekstra koselige ute med lykter til stearinlys. Praktlilje lykt til vegg i rustfritt stål Før 99- Nå 49-.

Du kan også sette ei lykt på middagsbordet for å gjøre en vanlig familiemiddag litt ekstra spesiell. Vi har lykter i flere farger som kan brukes både inne og ute. Holmegaard lyktene er hovedsakelig ment for innendørs bruk, men kan godt også benyttes ute på dagen så lenge du passer .

Piff opp der hjemme eller på din uteplats. Stilren glasslykt med mattsvart metallramme og praktisk bærehåndtak. Den avskallede designen gjør at den kan brukes året rundt, og både ute og inne. Sjekk beholdning i butikk: Velg butikk, Alna senter, Alnabru, Bergen, . Vi har flere lykter i rustfritt stål som tåler å stå ute. Det er jo så hyggelig å titte ut av vinduet på en vakker lyslykt som skinner på snøen.


Skal brenne te-lys så den blir jo varm på selve hanken og det den henger i. Bjørn Wiinbla hurricane lykt 40cm krom. Uansett årstid og om du er inne eller ute, så er det alltid plass til noen lykter. En nydelig lyslykt som lyser opp både inne og ute.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.