tirsdag 24. desember 2013

Osmo hardvoksolje forhandlere

Overflaten kan trenge renovering etter langtidsbruk eller på særdeles slitasjeutsatte deler. Etterbehandling med OSMO produkter vil gi ditt gulv en overflate som . Osmo hardvoksolje er basert på miljøvennlige og naturlige olje- og plantevokser.

Det trenger dypt inn i treverket og lager en microporøs overflate. Vi har nå fått anbefalt å benytte Osmo hardvoks olje til slik behandling. Denne pensles lett på som maling og deretter tørker en av igjen noe av dette med en klut.


Osmo Hardvoksolje og Dekorvokser er en diffusjonsåpen overflatebehandling.

Dekorvoks og Hardvoksolje finnes i utvalgte farger. Osmo Topoil, Hardvoksolje For Benkeplater. Ditt tregulv er behandlet med Osmo Hardvoksolje. Denne behandling gjør at alle treceller er forseglet med harde vokser, og tåler at gulvet brukes, uten varig . Alle de gode egenskapene med Osmo Hardvoks-Olje – tilsatt farge for ett personligutseende. Hardvoksolje – for fargeløs behandling av . Den trenger dypt inn i treverket og lager en microporøs overflate.


Nå får du ferdigbehandlede interiørprodukter med Osmo hardvoksolje.

Leveringstid ca uker spør din lokale byggevare forhandler. Dette settet fra Osmo har det du trenger for å holde gulvet ditt pent i mange år. Vi forhandler det du trenger for å ta vare på tregulvet ditt. Corinor tilbyr både OSMO Hardvoksolje og linolje. Entreprenørtjenester Anleggsmaskindeler og utstyr - Forhandler Spunting og.


Forhandler Jern, stål og metallkonstruksjoner - Forhandler Stillaser og stillas . Gjøco, Kronotex, Smartpanel, Saga, Parador, Borge, Fantasi, Lundbergs, Duri, Musum, Wall Art Norge, Decosystems, Osmo, Casadeco og Golvabia for å nevne . Deretter er inntrinnet satt inn med to slitelag Osmo hardvoksolje. Spisebord: Her blandet Oliver Osmo naturell olje med Supreme Finish 99Klassisk hvit og 10Grå Harmoni som han rubbet inn i den . Fritzøe Engros anbefaler Osmo hardvoksolje til førstegangsbehandling av. FORHANDLERE OG TRE- BEARBEIDENDE INDUSTRI Fritzøe Engros AS er . Husk å olje din heltreplate, så holder den seg pen i mange år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.