Tom Victor Gausdal (født 1976) er en prisbelønt norsk kokk fra Nøtterøy, med sølv i Bocuse d'Or, det internasjonale Kokke-VM. Kokkelære (Innbundet) av forfatter Tom Victor Gausdal. Men den nye kokeboken har mesterkokk Tom Victor Gausdal først og fremst laget til seg selv.
Jeg får ofte gode ideer av lærlingene mine, sier Tom Victor Gausdal. Dette er ikke den vanlige hermetikkboksen med makrell i tomat. Tom Victor Gausdal har en helt annen tilnærming til makrellen og tomatene.
Han jobber med de fineste råvarene til daglig.
Men mest fornøyd blir mesterkokk Tom Victor Gausdal av taco eller matvarer fra Ullared i Sverige . Tom Victor Gausdal er nok aller mest kjent for sin sølvmedalje i Bocuse Dˋor og for Strand Restaurant på Høvik utenfor Oslo. Mat og drikke (BOK) Ole Martin Alfsen, Tom Victor Gausdal. Bokanmeldelse: Kokkelære kommer til å stå støtt som en bauta i norske kokebokhyller mange år frem i tid. Dagbladet): I kveld ble prisen for beste norske kokebok delt ut for åttende gang, og vinneren for 20er Tom Victor Gausdal med boka . AMBISJONER: Det nyetablerte kokkekollektivet LAVA, bestående av Anders Braathen, Stian Floer, Even Ramsvik og Tom Victor Gausdal.
Bak Smalhans står fire kokkekompiser med fartstid fra gode spisesteder i Oslo: Tom Victor Gausdal,Even Ramsvik, Stian Floer og Anders Braathen. Tom Victor Gausdal er en av Norges mest feirede kokker og sto bak kokeboken Husmannskost som ble kåret til årets beste kokebok i 2005. Se hans roller (15) og relasjoner (15) i næringslivet - og hvilke bransjer Tom Victor Gausdal er aktiv i.
Dette er den supre snickerskaka til Tom Victor Gausdal. Appetitt husmannskost MER familiekokeboka Flavours Strand . Gausdal forklarer alt man trenger å vite om råvarene, og viser hvilke grunnleggende . Når Tom Victor Gausdal (bildet) lager hverdagsmat til familien, så går det raskt. Det finnes noen hverdagsutfordringer for oss alle. Offroad Gausdal Februar 20- Duration: 10:12.
Tom Victor Gausdal fikk NKls hedersbetegnelse André Enghs gullnål i mars. Her er han i aksjon på kjøkkenet på Strand Restaurant, som han . Auggedalsvegen 772; 26Vestre Gausdal; Kart og veibeskrivelse. Tom Victor Gausdal har sikret Norge nok en messingplakett foran inngangen til Paul Bocuses restaurant i Collonges utenfor Lyon.
This is Godfisk Tom Victor Gausdal by on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love. Med over millioner hadde Tom Granly den desidert høyeste inntekten i Gausdal i fjor. Gausdal statsallmenning og Fellesstrekningen 2016.
Gausdal statsallmenning 2013-201 vedtatt av Gausdal fjellstyre 23. Tom Gausdal, Strand restaurant (Bærum) Johann Ingi Reynisson, Scandic Seilet (Molde) Carina Merieau, To Rom og Kjøkken (Trondheim).
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.