mandag 19. februar 2018

Vaskemaskin strømforbruk

Vi har hatt en feilkobling i strømopplegget vårt, og det viser seg at leieboerene våre har betalt for strømmen på vår vaskemaskin i et år. Enova har utviklet et strømhjul som viser eksempler på strømforbruk i forskjellige boliger og husholdninger. En moderne vaskemaskin bruker under kWh på grader med full maskin, men på 60. Skal installere vaskemaskin på kjøkkenet, kursen jeg kan ta strøm fra er 10A. Holder dette til å drive et kjøleskap og en vaskemaskin?


Det avhenger av den spesifikke vaske kurs, mengden . En vaskemaskin i en gjennomsnittlig norsk familiebolig på 1mtrekker omtrent 4kWh strøm i løpet av et år.

Det er prosent forskjell i strømbruk på ulike typer vaskemaskiner. I tillegg er det to ting som er vesentlig når du skal kjøpe ny vaskemaskin: 1. Som om den evige ungkar bruker vaskemaskinen like ofte som en. Hvor mye strøm koster for en forbruker, er et spørsmål uten ett godt svar. Det stod at det var ca ganger så dyrt som å bruke vaskemaskinen.


Maskinen veier tøyet og regulerer vannmengde og strømforbruk i forhold til lasten. Du kan spare inntil prosent i strømforbruk til matlaging ved å varme mat i. Miele vaskemaskin WKR 7- Førsteklasses vaskemaskin fra Miele med ekstra høy kapasitet, TFT-display og mange smarte funksjoner som gjør klesvasken . Bosch vaskemaskiner tilpasser vasken ut fra plaggenes materialer og tørker uten å skrukke.

Du sløser verken med strøm, vann eller tid. Matsui vaskemaskin M510WM13E - Frontmatet vaskemaskin fra Matsui med vaskeprogram og 95°C. Strømforbruk i av-modus og standby-modus, 0. I Norge bruker vi mye strøm på romoppvarming og varmtvann. Strømforbruk i standardprogrammet Bomull ° ved full maskin, i kWh. Mange av Mieles vaskemaskiner er tilordnet energiklasse A. Mengdeteori à la Miele: Mindre tøymengde, mindre vann- og strømforbruk.


Hvilke husholdningsartikkel bruker omtrendt samme menge strøm som dette? Selv om du ikke har strøm nok til vaskemaskin så kan det vre nok til teltet ditt. Praktisk vaskemaskin med stor kapasitet og lavt strømforbruk.


I båten min har jeg også installert vaskemaskin, og med ca. Energieffektiv vaskemaskin i energiklasse A+++ med 6TH SENSE sensorteknikk. Jeg prøver å spare strøm, men jeg føler at den rundingen ute i strømskapet.


Normal bruk av vaskemaskin, pc, flatskjerm-tv, dusj, osv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.