mandag 2. oktober 2017

Pris på spotter i tak

Prisen kommer vel an på hvordan du vil ha det. Skal vi legge nytt tak etterhvert her, skal jeg IKKE ha spotter over hele taket iallefall! Vi skal legge nytt tak i stua og tenkte i den forbinde å legge opp spotter.

Fikk pris på 1kr pr spott på vanlige pærer, og ca 7med LED. LED er dyrere enn halogen, MYE dyrere hvis man bare ser på prisen på. Wh pris på øre (spotpris inkl. nettleie).


Jeg har veldig lyst på spotter i taket på badet man kan dimme.

Vi har allerede senket tak og anlegg for spotter i taket. Jeg ønsker pris på opplegg og det som følger me når det skal kobles spotter i taket. Elektriker stk dobbel stikkontakt over bryter tak i carport spotter tak, . Vi i Elektroimportøren har i mer enn år solgt downlight fra anerkjente merkevareleverandører til det profesjonelle og private . Har nettopp fått pris fra elektriker for montering av seks stk.


Downlights gir en lun atmosfære, og ett hyggelig sted å være. April er meget gunstig pris på installasjon av downlights. Størst på lamper; Lave priser; Rask levering.


Spotlights i tak og vegger har blitt populære lyskilder i hjemmene våre, og er ofte en godt egnet løsning. En vanlig måte å felle inn spotlights eller downlights på, er å senke taket. Vi har downlights, spotlight og LED spotter i alle prisklasser. I en bolig er flotte interiørløsninger og design ofte i fokus.


Da er det viktig at man også husker på å fremheve disse delene av boligen! NO forhandler vi kun de beste downlights på markedet, derfor finner du kun downlights fra kjente. Eller man kan gi hele rommet et løft ved å satse på innfelte downlights i taket. Legg gjerne til en dimmer så kan du velge hvilken lysstyrke som passer til den . Sånne som veggpanelplatene, men altså til tak. LED Downlights for vanlig overtak, LED downlight for Lavtbyggende overtak.


Våre LED downlight har en levetid på 0timer, lysfarge som er 1 lik . Sammenlign priser på Markslöjd Kontiki Tak (Run 3L). Sammenlign priser på alle Markslöjd Downlights spotlights (79). Det kan også felles inn i eksisterende tak, der enn har rå loft på over siden.


Orker ikke å opprette en bruker på et el-forum (enda), så prøver. Seriekobling er ihvertfall ikke vanlig for spotter i et tak, hvem ville vel hatt det?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.