fredag 13. oktober 2017

Pipe med tilluft

Derfor er ekstra tilluft til ildstedet blitt enda viktigere enn tidligere. For å kunne utnytte et system med en ventilert pipe bør ildstedet være av . Radius og Curve – peisovner med tilluft fra topp. Schiedel er kanskje mest kjent for sine flotte stålpiper. Mange ser nok på det å installere pipe som en veldig stor og.


I dag leverer vi stålpiper med innebygd tilluft. Stålpiper fra SCHIEDEL kommer med tilluft, moderne design og enkel montering.

SCHIEDEL Stålpipe tar liten plass, er enkel og rask å montere og har et . SCHIEDEL PERMETER VENT er konstruert med en separat tilluftkanal som sørger for . Varmefag hjelper deg med alt - fra å finne den løsningen du ønsker, til alt er klart til bruk. En montør fra Varmefag kan i de fleste tilfeller montere både pipe og ovn på 1-dager. Ved å velge en skorstein med tilluftskanal er det mulig å plassere ildsted og skorstein der hvor det passer best. Her kan dere lese litt om trekkproblem med piper.


Piper i nye boliger er ofte selv ventilerende, og må derfor monteres med egen til luft. Sjekk derfor hva slags type pipe du har, før du går til . Val av riktig pipe er minst like viktig som valet av peis eller omn.

I stålpipe med tilluft hentar pipa luft til brennkammeret gjennom kanal i stålpipa frå toppen av . Iallfall hvis du velger Schiedel Permeter, den nye stålpipen som forener dokumentert kvalitet og fleksibilitet med enkelhet. Schiedel – eneste pipesystem i Norge med års garanti. Fordi kvaliteten på våre skorsteinsrør i chamotte . Undertegnede har ansvar for produksjon og overensstemmelse med erklært . En annen fordel med dette systemet er at du lettere kan regulere mengde tilluft til ovnen, noe som gir en mer økonomisk fyring. Ovn og ventilert pipe med tilluft montert på Ljosland sammen med Murmester Netland.


Ovnsvalget til denne kunden ble en Nord fra Jydepejsen. Vi har ventilert pipe som trekker inn tilluft og slipper ut avgass over dette. Vi ønsker derfor en løsning med skiferhelle på toppen. ECOi 2-PIPE MED VANNVARMEVEKSLER FOR VARMT- OG KALDTVANNSPRODUKSJON. Ny vannvarmeveksler til GHP og ECOi, størrelse redusert med.


Schiedel har mer enn års erfaring med denne type skorsteiner i Tyskland hvor. Hellvik hus med på å kutte ut denne til fordel for steinbelagt pipe med skiferplate. Hordafor AS, Austevoll kommune datert 27.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.