torsdag 19. oktober 2017

Male vinduskarmer inne

Tips og råd om hvordan du maler vindu innvendig. Velg en maling som passer i rommet, for eksempel matt, silkematt eller glans. Denne bruksanvisningen gjelder for nye trevinduer som ikke er malt før.

Det er mest gunstig å male treverk i vinterhalvåret for å minimere striper. Her kan du se en instruksjonsfilm fra Jotun om hvordan du maler vindu innendørs. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere malte vinduer. Det er mest gunstig å male treverk i vinterhalvåret for å minimere synlig kryp.


Her finner du en enkel oversikt over hva du bør tenke på når du maler tak, listverk, vegger, panel, dør og vindu. Ottos tips: Her får du en nøye gjennomgang av hvordan du maler vinduer fra start til slutt. Klippet er hentet fra DVD'en Ottos innemaling. Male vinduskarmer - posted in Hus, hage og oppussing: Vi driver å pusser og skal.


Da var tiden kommet til å prøve seg på det første av 30-vinduer i huset som er i ubehandlet tre innvendig. Innvendig: Entre: - Pusse og male vinduspost og vinduskarm (1stk) . Det kan være vanskelig å finne riktig hvitfarge når man skal male. Kalk med vinduer og lister i LADY Supreme Finish superblank 9918 . Vi skal male lister og vinduskarmer i eggehvit.

Omfattende prosess Gulvlistene er fjernet, alt som ikke skal males er dekket med papp og plast, og overflatene er grunnet en. Gammel lakk på vinduskarmer og lister er pusset ned. Jeg har maaange naturlig trefarvede vinduer, som er lakkert fra før av, og som jeg nå gjerne vil male hvite. Jeg har så lyst å male alle lister, karmer, vinduer og dører hvite, men det er sikkert MASSE arbeid.


Panel kan du lakke, beise, lute, male eller beholde ubehandlet. Vinduer utsettes for både utvendig og innvendig påvirkning, og bør derfor . MAXBO har et bredt utvalg av vinduer med kvaliteten du forventer. Maling av innvendig vinduskarmer og lister samt overliggende gardinbrett.


Arbeidet består i å male tak og vegger, samt innvendig dør på bad. For ytterligere tips om hvordan å male, gå inn på jotun. Hva med vinduskarmer eller andre horisontale flater som utsettes for vannsøl?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.