tirsdag 3. oktober 2017

Gresstrimmer batteri test

Har du hage med plen, har du også bruk for en god kantklipper, eller. Vi har denne gangen valgt å teste kantklippere med oppladbart batteri, . Du kan kjøpe en gresstrimmer for noen hundrelapper. Det finnes også trimmere på batteri, de har vi ikke testet her. En kantklipper, eller gresstrimmer om du vil, er uunværlig for de fleste hageeiere. Stor, tung, liten lett, batteri- eller bensindreven?


Den relativt beskjedne investeringen i lader og batteri fra to produsenter gir enda flere valgmuligheter når man skal kjøpe verktøy eller redskap.

Samtlige trimmere er drevet av et volt Lithium-ion-batteri. Har du hage med plen, har du også bruk for en god kantklipper, eller gresstrimmer som de også kalles. Vi har denne gangen valgt å teste kantklippere med oppladbart batteri, da dette . Test av vår Gresstrimmer GT 1 batteridrevet. Vi tilstreber alltid god kvalitet på våre produkter. Den enkle tanken bak dette er at det er dyrt . Du får slike med ren batteridrift også, men det krever et svært batteri for å. I prinsipp minner en ryddesag om en svær gresstrimmer, men med . Spørsmålet er om det lønner seg med batteri eller bensin.


Jeg er vant med kantklipper med trå og synes kniv ser for spinkelt ut. Kjøp kantklipper 20modeller fra Al-Ko, Bosch, Einhell, Gardena,McCulloch, Black Decker, Ryobi, Stiga, bensin , elektrisk og batteri i nettbutikk. Bosch batteridrevet gresstrimmer - ART 26-18V LI, Fremragende kutteytelse,. Gresstrimmeren holder kontroll på kantene til plenen, der gress-klipperen ikke kommer til. Vi har testet fem modeller med ledning, og fem på batteri.


Se hvilken græstrimmer, der bliver kåret som test-vinder og som det bedste køb for pengene i. VIKTIGE DETALJER NÅR DU VELGER GRESSTRIMMER:. BATTERI: For å sikre en god balanse, skal batteriet sitte ved håndgrepet og være . Hvis du da ikke er den lykkelige eier av en gresstrimmer. De kan du lese om i vår test av batteridrevne gressklippere. Sjekk priser på test ryobi gresstrimmer batteri.


Sammenlign priser i mer enn 1butikker! Kjøp test ryobi gresstrimmer batteri billig i nettbutikkene. Sjekk priser på test gresstrimmer batteri. Sammenlign priser i mer enn 2butikker! Kjøp test gresstrimmer batteri billig i nettbutikkene.


Standardutstyr: - Bøylehåndtak - EC-Motor - Opphengsøye - Sikkerhetssperre - Vernedeksel til trimmerhode - Vernebriller. En kraftig batteridrevet gresstrimmer med klippebredde på cm. Oppladbart Li-ion-batteri; V batteri; Durablade knivsystem - fremating av tråd ikke . Et sett kniver, 2V-lader og batteri medfølger. ART 23-Li er en kraftfull batteridrevet gresstrimmer med mange smarte funksjoner som gjør vedlikehold av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.