mandag 2. oktober 2017

Bygge platting jordspyd

Jordspyd for rask oppsetting av plattinger med mere. Trinnløst regulerbart jordspyd som revolusjonerer plattingbygging. Caravan-Platting As selger unike Jordspyd som gjør det lekende lett å sette.

Jordspyd for å bygge mark-terrasse hjemme, på en enkel og rask måte. Om du velger en løsning med søyler (1) eller jordspy må du uansett måle . I de tilfeller hvor terrassen skal anlegges på bakkenivå, eller opptil cm over bakken, kan jordspyd i stål benyttes. Jeg skal lage en platting som er omtrent x meter, og som fortrinnsvis.

Selv har jeg juksa og brukt jordspyd i stål i stedet for å støpe . Jeg har planlagt at vårens og sommerens prosjekt blir å lage en treterrasse i hagen! Vi har produsert en kort monterings-video med tekst, til hjelp for deg som skal bygge platting. Du er nå klar til å grave hull til støpesylindre, (eller slå ned jordspyd).


Fest snorer med lodd hengende i enden, i senteravmerkingene på rettholt, og plasser . Her finner du tips på hvordan du bygger plattingen selv. Fra grunnarbeid til selve byggingen av plattingen.

Bruk nyutviklet og designbeskyttet JORDSPYD fra Caravan-Platting AS. Våre eksperter hjelper deg med ditt prosjekt, enten du trenger råd og veiledning, eller du trenger å komme i kontakt med . Tenker på å bygge meg en treterrasse over den eksisterende steinhelle terrassen vi har idag. Kan jeg bruke jordspyd og også feste på husvegg? Noen som har brukt disse som søyle-bærere(jordspyd) til terasser,. En ny terrasse er meldepliktig, men hvorvidt du kan levere forenklet bygge- anmeldelse.


Jordspyd slås helt ned i underlaget (Ikke anbefalt). Vi lager oss sannsynligvis platting til sommeren. Det skrår nedover der den skal være, men ikke så mye at jeg tror det blir noe problem å evt. Vi brukte jordspyd i stedet for å støype.


Vi holder på å bygge veranda nå, på bakkenivå. Vaske og olje en platting en gang i året, eller ligge og luke mellom hellene fire ganger i sesongen :knegg: . Jordspydet gjør det langt lettere og sikrere å bygge platting, og koster kr. I skruefestet mellom Jordspyd og nederkant bjelkelag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.