torsdag 5. oktober 2017

Balkongflagg

Besøksadresse: Dillingtoppen 1 15Dilling - Postadresse: Postboks 216 15Moss - Tlf: - Fax: 50 . Flagg gjerne fra din balkong, men husk at flaggreglene også gjelder for denne: Har du et balkongflagg, så er det et visst ansvar eieren har. Pakningen inneholder flagg, stang og holder til å feste på .

Balkongflagg 72xcm inkludert veggfeste. Velg butikk For å se pris og lagerstatus. Alle leiligheter er utstyrt med feste til balkongflagg. Festet sitter på venstre side av balkongen som tilhører leiligheten.


Styret ser at det er veldig få som har skaffet seg balkongflagg. Vi har derfor hentet inn tilbud på balkongflagg og montering av disse. Balkongflagg kan man kun flagge med på halv stang ved å ha det på full stang med sort sørgebanner. The offer can be purchased in Clas Ohlson at 1NOK.


Har plaststang som er lett å bære og som passer inn i de fleste balkongholdere. Veggfeste i solid nylon til balkongflagg. Tagger: veggfeste veggfeste til balkongflagg balkongflagg.


Jeg måtte bite i det sure eple og gå til innkjøp av et balkongflagg, da jeg omsider innså at en ordentlig flaggstang ikke kommer til å bli noe av i . Trenger du et balkongflagg, kan du stikke innom en Byggmax-butikk i nærheten av deg.

Der får du nemlig et flagg til kroner. Lagerbeholdning: Legg til dine favoritter. Ifølge Engene er det stadig flere av dem som blokk som skaffer seg balkongflagg. Også med disse flaggene anses det som god skikk og bruk å . Balkongflagg er ikke direkte regulert i husordensreglementet. Beboere i Hagebyen kan derfor sette opp slike flagg uten å søke styret om tillatelse.


Metallstang, veggfeste og skruer medfølger i pakken. Ved kjøp på nett koster flagget 5- mer enn i butikken pga. Styret gjør oppmerksom på at det ikke må brukes skruer som kan ruste eller ødelegge rekkverket.


Reglene bør gjelde balkongflagg også, selv om de ikke omtales spesifikt i flaggreglementet. Flaggsesongen nærmer seg med raske skritt. Plassering av festet for balkongflagget fremgår av vedlegget. Har vært noen her inne som har ment de kunne tenke seg noe slikt, så da har jeg noen spørsmål! Jeg så nemlig at veldig mange hadde balkongflagg ute i dag.


Når jeg tenker meg om så har vi også balkongflagg . The offer can be purchased in Coop Extra at NOK.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.