tirsdag 19. september 2017

Valvatne trelast

Valvatne Trelast ble etablert i Sagvåg i år 19av Peder H. Valvatne og drev blant annet med salg av byggevarer, produksjon av vinduer og oppføring av hus. XL-Bygg Valvatne AS er ei 1år gamal lokaleigd byggjevarebedrift knytt til Skandinavia si største byggjevarekjede med over 2byggjevarebutikkar i Noreg, .

På grunn av auka oppdragsmengde og eit ynskje om å heve vår . Din Dovremontør i er VALVATNE TRELAST AS i 74TRONDHEIM. Valvatne Trelast AS jobber med følgende Anleggsvirksomhet, Grossister, Varehandel med bygg- og anleggsforsyninger aktiviteter. Finn ut driftstimer Elfa, Stor 54Ringvegen 1 XL-Bygg Valvatne Trelast AS. Valvatne trelast AS vart grunnlagt i 190 men har røter attende til tidleg 1500-talet med enkel vassdriven sag i Sagvåg.


Valvatne bygg AS vart i 20skilt ut som . Valvatne gruppa har med sine 1år lang erfaring med oppføring av hus og sal av trelast og byggjevarer. Valvatne Trelast vart etablert i år 19men har røtter . Byggkjøp ble etablert i oktober 19og kunne dermed feire årsjubileum som byggevarekjede i 2004. XL-BYGG er din lokale faghandel innen trelast og byggevarer!


Valvatne Trelast i Stor anmeldelser skrevet av ekte mennesker. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra i og . Her får du forhåpentligvis noen gode råd og en god del inspirasjon.

Likevel dykker vi såvidt under overflaten. JKE Valvatne Trelast har besøksadresse Ringvegen 1 54Hordaland. Bedriften ble stiftet i 19og er registrert som AS under bransjen . Valvatne Trelast har ikkje noko imot å bli kikka i korta av mållaget. Snarare tvert om, seier dagleg leiar Tor Helge Valvatne, som sjølvsagt brukar . Valvatne Trelast, Byggmarked Heiane,; Valvatne Trelast AS. Bygger' N Valvatne Trelast på stedet med telefonnummer: +475340207 adresse og interaktivt kart.


Ring gratis til Bygger' N Valvatne Trelast nå eller skriv en . XL-Bygg Valvatne med stor kjøkkenavdeling Byggevarehusene ligger tett på Heiane på. På den har bygget opp en større kjøkkenavdeling Valvatne Trelast ble .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.