tirsdag 19. september 2017

Veke til parafinlampe

Vi kan skaffe det meste av tilbehør til parafinlamper, - reservedeler, veker,. Eksempevis er en linjers veke mm bred. Varenr: 10034 Alt varenr: 2490 Produkt navn: Veke til parafinlampe 7''', Produkt beskrivelse: B: 16mm. Varenr: 10019 Alt varenr: 2452 Produkt navn: Brenner til parafinlampe 20''', Produkt beskrivelse: Messing, med veke montert, Produkt info:.


Hytteliv Senteret Drammen as - Alt til Hytte og Caravan! Til fakkeltog, koselige kvelder og festlige anledninger. Parafinlampe med stjerneglitter i kolben. Veke til Kosmosbrenner linjer og Matadorbrenner linjer.


Parafinlampe - Aladdin taklampe med hvit kuppel. Veker i ulike størrelser som passer til de fleste parafinlamper på markedet. Oljelampe, lyskilde som baseres på olje (parafin). Allerede i oldtiden var oljelamper alminnelige i form av skåler for olje der det ligger en veke . Piro i Selskapet for Lyskultur til å foreta målinger.


Påse at De har fått riktig veke, på vekeskruen finner. En oljelampe er en lampe som produserer kontinuerlig levende lys i en viss tid. Oljelampen lyser ved at en halvveis nedsenket veke trekker til seg olje i den . Parafinlampe - RK-Smia: Størst utvalg av parafinlamper. Det er to hovedtyper parafinlampe, begge brenner parafin, men har ulik virkemåte, vekelampe og trykklampe. Parafinlampe som lyser lite og soter ned båten - posted in Båtforumet: Hei.


Men denne veke-lampen skal ikke sote så mye den heller hvis du bare renser veken. Dro da tilbake til forhandleren og klaget på bilen. Den hører til utstyret i koia fra Kvanstranddammen som står på Prestøya.


Nå gjenstår det bare å få kjøpt veke og olje, så kan lyset tennes! Her kan du kjøpe en veke som passer til Steltons oljelampe. A headlamp around a gallon of water = ambient light for your tent and a great night lamp when the power is out.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.