fredag 8. september 2017

Jula gressklipper

Elektrisk gressklipper Combi E kW cm. Elektrisk gressklipper OLM1833H V cm. Elektrisk gressklipper Collector E kW cm. Batteridrevet gressklipper med bioklippfunksjon, l stor oppsamler og justerbar klippehøyde i fem trinn.


Li-Ion-batteri og 2V-lader følger med. Hvis du er på jakt etter en ny gressklipper, har du svært mange varianter å velge mellom, alle med sine fordeler og ulemper. Hei Kjøpte en Stiga gressklipper hos Jula i høst.


Klipperen er nesten ikke brukt, men da jeg for første gang i år skulle klippe en vanlig gressplen så. Ikke kjøp før du har lest Forbrukerrådets store gressklipper-guide. Dessuten er Jula ganske greie på reklamasjoner etter min erfaring.


Det følger med ett batteri med klipperen men siden jeg har 800m2 . Sesongen for gressklipping er i gang, og for å gjøre jobben skikkelig bør man ha en god gressklipper som passer dine behov. Også hos Biltema ser vi stadig mer batteridrevet utstyr, batteridrevet gressklipper har dukket opp her også. For deg som vil ha en litt mer velutstyrt elektrisk gressklipper, er Stiga Combi E det perfekte valget.


Hånddrevet gressklipper med kompakt format som egner seg fint til mindre hager. Knivene drives av en firetaktsmotor, klippehøyden er justerbar .

Har noen erfaring med modellene fra Maculloch som bl. Må kjøpe ny gressklipper og jeg har veldig liten plen, men den er i. Gressklipperen med bensinmotor er det sikre valget. Den klarer det meste, krever ingen ledning eller lading av batterier. Hageredskap , gressklipper , plenlufter , plentraktor , slåmaskin , gresstrimmer.


Jula Verktøy, elektro, VVS, varme, hageredskap, maling. Har sett at det finnes slike springfjær som man kan montere på gressklippere. Motoren er stillegående, men hjulene bråker unødvendig mye.


Klippemønsteret til Indego minner om en vanlig manuell gressklipper, med rette parallelle linjer. Konkurransedyktige priser, kompetent rådgivning og god service. Kundeaviser med tilbud på Elektriske gressklippere i Steinkjer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.