onsdag 5. juli 2017

Autovern til salgs

Il y a 5 jours - Like før klokken onsdag ettermiddag kjørte en personbil – med to personer i, i et autovern i Ytre-Billefjord i Porsanger kommune. En mannlig sjåfør i 60-årene bosatt i Loppa kommune er tiltalt for uaktsom kjøring etter at han 16. Vedlikehold av rekkverk, autovern, gjerder og ferister .

Hare tenkt å lage båtopptrekk som avbildet. En motorsyklist kjørte i autovernet ved Shell-stasjonen i Tandbergåsen i Sande rett etter klokka 11. En bilfører i 80-årene kjørte inn i autovernet da han var på vei østover på E 134. Natt til fredag har en bil kjørt mot autovernet og knekt 9-stolper nærmere 3meter innenfor Årsteinbrua på fv8i Gratangen. Politiet opplyste i 14-tiden at en bil skal ha rygget inn i et autovern ved Dale i Kristiansund.


EIDSBERG: En bil havnet utenfor veien på Rakkestadveien torsdag morgen. Ulykken skjedde på strekningen mellom Eidsberg kirke og . HER GIKK DET GALT: En mann kjørte ut av veien og opp på autovernet. Foto: Vestfold interkommunale brannvesen). Ulykke utenfor Vangdalsbergtunnelen på riksvei mellom Norheimsund og Tørvikbygd. LØRENSKOG: En bil skal ha vært involvert i en trafikkulykke i Starveien like innenfor Oslo-grensa.


Vi har ogs porter, bommer og annen omr desikring. Vi har 3annonser innen bygg anlegg fra, og andre nettsteder. En fører kom fra det uten skader etter en ulykke på Eved Rygge. En motorsykkel har kjørt av veien ved Kvikstadheia i Bodø.


Det kunne ha gått galt på Lyngdalsveien fredag formiddag. Motorsykkel kjørte i autovern - to fraktet til sykehus . En bil kjørte rett i autovernet ved Sandefjord videregående skole i Bugården fredag kveld. I følge operasjonsleder hos politiet Per Arne . E12Jun En kvinne i 30-arene fra Kristiansund hadde .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.