fredag 8. september 2017

Alu takplater

Plannjas tak- og veggprofiler i aluminium har enestående bestandighet mot salt og. Trenger du å reparere hustaket eller legge nye takplater Hos Byggmax finner du et stort utvalg til gode priser. Og lurer du på hva som skal brukes hvordan, kan .

Icopal Decra Classic Takplater til MARKEDETS LAVESTE PRIS! Svært økonomisk takplater som er enkle å montere. Platene er svært montstandsyktige mot riper og bevarer farge og glans over tid.


Vi vurderer plannja plater med kondensbelegg som visstnok gjør at man fint kan bruke platene uten undertak.

Korrugal, har ein amerikansk variant på resten av løa, holder. Rustbeskyttende aluminiumsmaling med høyglans finish. Høyreflekterende film - reflekterer lys og varme.


Det finnes flere forskjellige typer takplater. De vanligste er stålplater og plater av fibersement. Som regel kan du fint legge takplater selv, og spare deg for dyre . Solide og værbestandige tak som tåler vær og vind. Hos Byggmakker finner du takplater, takstein og takrenner.


Plannja Økonomi TRP 20-tåler krevende klima.

Plannja Økonomi er en profil for tak og vegger, for ut- og innvendig bruk. Aluminiumsprofiler skal alltid festes med aluminium eller rustfrie skruer. Takpanner i mm tykk aluminium som egner seg ekstra godt til hus nær kyststrøk. Plannja Regent produseres også i resistent aluminium.


Lages i stål og aluminium og kan fås i både spesial- og standardlengder. Takplater som dekke på yttertak har blitt brukt i et par hundre år nå, og tilbys på markedet i dag i en rekke ulike materialer: Stål, Aluminium, ALU zink, Kobbe. De lette tekkematerialene er takbelegg av asfalt, shingel og takplater av stål eller aluminium.


Vi skiller dessuten mellom to prinsipper: luftet . Vis alle produktene i Takplater og veggplater. Takplate Flex Sort Glossy SPS Plannja Aluminium HC . Alsvågplata TP produseres som takprofil. Polyester (her også som sort aluminium); Enkel og rask montering gjør at du sparer .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.