tirsdag 1. august 2017

Spesialinnredning

Vi lager resepsjonsskranker, måltilpassede sofaer og reoler. Møbler og innredninger til private og offentlige rom. Vi bruker vår kompetanse og lidenskap for faget for å bistå deg som kunde.

Bosvik AS produserer og leverer innredninger i alle typer materialer og utførsler. Hvert enkelt møbel utføres med presisjon og omtanke enten . Buskerud Spesialinnredning AS i Modum kommune i Buskerud har produsert spesialtegnet innredning siden 1979. Buskerud Spesialinnredning AS fra , Buskerud.

Kontormøbler og -innredninger - Produksjon. Kontaktinformasjon for Buskerud Spesialinnredning AS Åmot, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Vi produserer spesialinnredning til alle formål.


Vi skreddersyr innredning til ethvert lokale. Spesialinnredning kan like gjerne være et eget produkt, som å få . Gi utstyret ditt den beste beskyttelse og en unik presentasjon! Dacon har den aller beste kompetanse innen utforming og design av kundebaserte løsninger og . Måndalen Prosjekt har i samarbeid med Rom AS fått i oppdrag å produsere og levere spesialinnredning til dette flotte hotellet.


Levering av granittbord og benker til Color Line`s superspeed båt.

Levering gjort i sammerbeid med Lystad Spesialinnredning. Møbler og innredning - Produksjon i 3340. Klikk på lenken for å lese mer om Buskerud Spesialinnredning AS. Buskerud Spesialinnredning AS har besøksadresse Nordbråtagata 33Åmot. Selskapet ble stiftet i 19og er registrert som AS under bransjen Produksjon . Buskerud Spesialinnredning AS er som navnet tilsier produsent av spesialinnredninger.


Vårt primære kundegrunnlag er interiørarkitekter og entreprenører som . Spesialinnredning, spesialdesign, snekkermøbler, møbler etter mål, – kjært barn har mange navn! Av og til finnes ikke møbelet en kunde ønsker, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.