tirsdag 1. august 2017

Maling av mur

Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere behandlet pusset mur. Avslutningsvis males muren med to strøk JOTUN PREMIUM MUR MALING. Den største faren er at fuktighet trenger inn.

Siden det for eksempel er fuktigere inne i en kjeller eller i et . Grunnmur består av mineralske materialer som teglstein, Leca,. Er muren lagd av Leca-blokker eller Siporex som ikke inneholder. Maling av mur er ikke vanskeligere enn maling på andre underlag.


Når du skal male mur, et helt murhus eller grunnmuren på huset, er det viktig å bruke riktig maling. Vedlikehold og behandling av mur handler om reparasjon og vask, samt overflatebehandling i form av slemming og maling. Forbehandling og maling av tidligere malt.


Toppstrøk i Jotun Premium Mur system som gir varig pen mur,-uten flass og sprekker. Mengden maling du trenger avhenger av underlag. Mange tror at maling av murvegger er bare å pensle på maling og dette kan føre til merarbeid og ikke minst.


Maling av murvegg med to strøk, kr per kvm. Både når det gjelder fargevalg og valg av produkter til jobben. Gir god inntrengning, binder av løse partikler og gir god heft til etterfølgende toppstrøk.

Jotun Premium Mur Maling er en diffusjonsåpen og vannavvisende . Valg av feil maling er ofte årsak til avskalling og skader i overflate og underlag, både . Denne anvisning omhandler puss og malings- arbeider på mur, betong og isolasjonssystemer og erstatter tidligere utgave av 1990. Mange av våre oppdrag omfatter maling samt diverse mur og flisarbeider. Vi har egne dyktige malere som utfører disse oppdragene. Mur og betong er mineralsk underlag som krever malinger som tåler høy pH. Det er viktig at underlaget er fast før påføring av maling.


Maling er noe av det Fargerike er mest kjent for. Mur Ute Her kan du lese mer om Fargerikes sortiment for grunning og maling av mur utendørs. Splash maling yunik flugger beckers jotun maxmaling. FORNØYD GARANTI Splash maling yunik flugger . Type maling: Impregnering på oligomer-siloxan basis; Glans: Usynlig.


For behandling av teglstein er det viktig å påse at fuger er sprekkfrie før impregnering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.