onsdag 2. august 2017

Foldedører i glass

Vi spesialiserer oss på produksjon av foldedører i aluminium profiler. Isolerte foldedør, hvit lakkert med lags energi glass, thermo profil mm, med brutt . SOMMERHAGE: Foldedør hvit lakkert, med felt som åpnes i samme ønsket siden.

Vanlig uisolert profil, med lags vanlig glass. En foldedør i glass og aluminium er en praktisk løsning som gir maksimal åpning. Alle de foldbare elementene kan skyves til en side og åpne . Dette er en fin løsning for deg som har en hyggelig uteplass med tak over, og som ønsker å skjerme deg for vær og vind.

Schüco foldedører gir maksimal åpning mellom inne- og utearealet. Strømmen AS produserer foldedører i aluminium av Schüco profiler. Les mer om de mange mulighetene vi tilbyr for våre foldedører. Vi har planer om å bygge inn deler av terrassen med foldedører for å få en slags. Ei ramme på plass i dag, men ikke noe glass ennå.


Våre foldedører framstilt i PVC vil både sikre varmen i deres hjem og forminske. Innvendige sprosser er som utvendige, men ligger mellom lagene med glass. Schüco skyve- og foldedører Betjening og vedlikehold av aluminiumvinduer og -dører.


PAN isolert foldedør av glass og aluminiumsprofiler med brutt kuldebro.

Dette er viktig på foldedører da det er mange dørblader og kontaktpunkter og. Men også med standard glass, som her i nettbutikken, er U verdien meget lav, . Med glassfasade av skyvedører og foldedører fra Santex skapes et lyst og attraktivt hjemmemiljø med nydelig. Til å nippe til et glass vin med følelse av luksus. Il y a 5 jours - Foldedører fra Solarlux kan åpnes og lukkes til ønsket bredden med. Foldedører i glass fra Solarlux i hvit utførelse og med lukkede paneler . Denne døren er VELDIG annerledes enn tradisjonelle foldedører i PVC og.


Innadslående foldedør som muliggjør en større åpning, og har økt lufte- og ventilasjonsmuligheter. Vi produserer og monterer foldedører i Schüco sitt system. Foldedører leveres i høy kvalitet med flott design, leveres med både lav og høy terskel. Kan leveres med seperat gangdør , med norsk system, lett å bruke.


Ta kontakt for et hyggelig tilbud på Solarlux foldedører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.