torsdag 3. august 2017

Fagbrev produksjonsteknikk

Opplæring i bedrift for produksjonsteknikk skal normalt kombineres med en verdiskapningstid på. Fagbrev : Etter endt læretid kan lærlingen avlegge fagprøve i . Industritapetserer; Industrisnekker; CNC-Operatør; IKT; Industrisøm; Produksjonsteknikk; Automatiker.

Med fagbrev i produksjonsteknikkfaget skal du kunne . Fagoperatør i INP og fagbrev i produksjonsteknikk. Når du har fullført utdanningen og bestått fagprøven får du fagbrev og yrkestittelen fagoperatør i produksjonsteknikk. Hele industriarbeidere har fått fagbrev i produksjonsteknikk – her er av dem, og vi begynner foran fra venstre: Elise Karlsen (REC Wafer Mono), Sandra .

Fagbrev i produksjonsteknikkfaget bidrar til kompetanse i drift av . Vi starter opp ny klasse i Produksjonsteknikk denne våren (2016). Men her sitter de like fullt, klare til å tilegne seg kunnskap nok til å ta fagbrev i produksjonsteknikk. De mest aktuelle er produksjonsteknikk, industrimekanikk, kjemiprosess og automasjon.


Eksempel for fagbrev i produksjonsteknikk: VGTIP . Jeg tok fagbrev i faget Produksjonsteknikk, hvor jeg fikk karakter Meget Godt Bestått. Produksjonsteknikk og fikk prøven Bestått Meget Godt. I en rapport om etablering av et nytt lærefag i produksjonsteknikk ble det. VgMaritim produksjonsteknikk og påfølgjande Vgopplæring i bedrift fører fram til det nye fagbrevet Martim innreiing. Formell kompetanse i form av fagbrev styrker dine ansatte – og bedriften!


Som voksen kan du ta fagbrev uten å være lærling. Vi vil gratulere Jan Erik (Janne) Haugland med fagbrev i Produksjonsteknikk. Vi fikk æren av å lage en vannautomat som IVAR . En del av fagopplæringen er å være med på industriforumet sterke på . Liste over fagbrev som er grunnlag for å komme inn på utdanningen: Kjemiprosess; Laboratoriefag; Produksjonsteknikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.