mandag 7. august 2017

Biopeis pris

Her finner du billige bio peiser til under 10NOK som er de perfekte gaver - uansett om du søker etter en innflyttergave, jule gave, gave i . En biopeis til veggen kan installeres på stort sett alle typer av vegger. Se hvordan du kan få varmen og kosen til halv pris.

Brennstoffet i en biopeis er faktisk ren sprit, nesten. Vi utvikler egne peiser som produseres i Norge i tillegg til at vi importerer og distribuerer peiser produsert av ledende europeiske produsenter, som har langt . En biopeis er ideell til å sette på bordet, og de gir en varm og romantisk atmosfære. Mini biopeisene er hovedsakelig dekorative, men kan varme opp rom opptil . Biopeis AS utvikler egne peiser som produseres i Norge i tillegg til at de importerer og distribuerer peiser produsert i Tyskland av den produsenten som har . Dekorativt ildsted som gir god og behagelig atmosfære. Dobbeltmantlet stålplate forhindrer overfylling.


Quadra Inside II SL ( L 11x H 1x B 2) Veil pris 29. Pris 1000kr Unik modell best egnet i store rom. Liten og elegant biopeis, Manhatten, – med flott flamme. Tidligere denne måneden fikk en ansatt i 30-årene ved hotellet Grims Grenka i Oslo alvorlige brannskader da en biopeis på hotellet .

Man trenger ikke skorstein for å bruke biopeis, men er de noe tess til. Oppover er det vel knapt grenser hva pris angår. Glass vegg i bakkant som gir en flott 3D effekt og mer flammespill. Den fordeler forbren ningen av etanolen, reduserer forbruket og gir en rolig flamme.


Vakker Peis AF-14B Proteus er laget av stål og dekket med sort pulverlakk. Gasspeisen har en minimal risiko for brann, mens biopeiser har ført til flere branner. Miljøpeis - Biopeis med 5mm glassfront og rustfritt stål. Noe høy pris, har derfor sett litt på biopeis.


Velg butikk For å se pris og lagerstatus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.