onsdag 19. juli 2017

Smartline vannlås

Vi har en ny serie vannlås, Smartline vannlås, som vil erstatte de gamle mm flaskevannlåsene. De nye vannlåsene leveres for mm og mm rørtilkobling .

Alt til VVS på et sted til lavest mulig pris. Vi tilbyr våre kunder fri frakt over hele landet uansett beløp eller størrelse. Pipelife Norge AS lanserer høsten 20en ny serie vannlås for avløpsinstallasjoner i bygning.

Materialet er polypropylen (PP) som er kjent . Sammenlign priser i mer enn 1butikker!

Varenr: 220708 Produkt navn: MM PP Smartline vannlås, Produkt beskrivelse: Off-white, Produkt info: Smartline - et penere og smarter avløpsrørsystem! Vannlåsen er en viktig og ofte svært synlig brikke i et avløpssystem. Typisk er den et funksjonelt objekt som ikke er formgitt ut i fra estetiske kriterier. Rør og deler med kromlignende overflate har gjennomgått en metalliseringsprosessog har et . Pipelife40mm Smartline vannlås krom, med servantsil.


Smartline vannlås har et moderne design, er enkel å vedlikeholde og passer perfekt under vasken på badet, . Se vårt utvalg av vannlåser her, med godt design og mange fordeler. Smartline vannlås - Miniatyrbilde #Smartline vannlås - Miniatyrbilde #2. Original (Orginal) :Jpeg 70x 5250(MB). Smartline vannlås Made in Norway Smartline vannlås har et moderne design, er enkel å vedlikeholde og passer perfekt under vasken på badet, vaskerommet . Smartline vannlås har et moderne design, er enkel å vedlikeholde og passer perfekt under vasken på badet, vaskerommet eller andre.


På Kelkoo kan du finne og sammenligne priser på Vannlås fra Pipelife. Pipelife MM PP Smartline vannlås Off-white. Smartline – kvaliteten på det du ikke ser, er kanskje det aller viktigste. Pris: 11-, Pipelife MM PP Smartline vannlås Off-white.


Smartline - et penere og smarter avløpsrørsystem! Smartline er et inndørs avløpsrørsystem hvor . Smartline Smartline vannlås med servantsil – inklusive utstyr for å koble til servanten 15- Legg i . Et bidet skal vel ha vannlås som alt andre ikke sant? Salerunner er Norges største salgsside og i dag har vi 1917rabatterte produkter. SMARTLINE - et avløpssystem som er tilpasset den moderne, designbevisste rørlegger og forbruker.


SmartlineSmartline vannlås med servantsil – inklusive utstyr for å koble til servanten. Legg i huskeliste999Product,Smartline vannlås med servantsil .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.