tirsdag 18. juli 2017

Kodelås på ytterdør

Her er du nå: Forsiden Diverse sikkerhet Adgangskontroll og kodelås. EasyAcces Easy903Gkodelås for ytterdør og innerdør. Det har ikke gått den norske dør- vindusprodusenten NorDan hus forbi. I stedet har den et berøringspanel som låser opp døra med kodelås.


Yale Doorman dørlås med kode løser en rekke hverdagslige problemer som at nøkler mistes, at familiemedlemmer låser. Elektrisk fjernstyrt dørlås til ytterdør. Kodelåser fås i mange varianter og kan brukes til de fleste formål.

Separat kontrollenhet monteres på sikker side av dør. Kan jeg bruke Yale Doorman på en to-fløyet dør? Vi anbefaler ikke Yale Doorman på en dør hvor det ikke er en fast karm å feste sluttstykket i. Utgangspunktet er en NorDan Ytterdør av høy kvalitet, som produseres sammen med et smart betjeningspanel. Resultatet er en dør som ikke bare holder været . I samarbeid med norskutviklede ID Lock kan vi tilby etter vår mening den . Ytterdør Swedoor Hvit P-1190x2Høyre. Med Yale Doorman kan du enkelt låse opp døren med kode, nøkkelbrikke, og fjernkontroll.


Låsen er den sikreste av sin type på markedet. Easy Access EasyCode kodelås har opptil brukerkoder og nøkkel. Nøkkel gjør at man i nødsfall kommer inn om koden . Kodelås Ytterdør - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.


En kodelås er det perfekte alternativ til vanlige nøkler når mange mennesker skal passere gjennom en dør, alternativt til et hus eller leilighet der du vil ha døren . R-Force kodelås er en kvalitetssikker kodelås til bruk både i hjemmet og bedriften. Vi har nå kodelås til ytterdør fra Finn. Jobbem involverer montering av elektrisk dørlås til ytterdør. Dette skjer gjennom et meget godt samarbeid med dør- og vindusprodusenter, entreprenører, låsesmeder, byggevareforretninger, landsdekkende kjeder og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.