tirsdag 24. januar 2017

Vindvifte pipe

Vindviften hindrer nedslag og sikrer god luftning i toalettrommet. Viften monteres på toppen av takgjennomføringsrøret og skaper oppdrift i røret. Svært enkel å montere til en pipe på 75mm eller 110mm.

Hva vil det koste med med en slik vindvifte som må da tåle varme? Pipekledning med utseende som pusset pipe, med Tegelmurt topp med betonghelle. Ein standard kledning, med innmontert vindvifte for to røykløp.


For å sikre god avtrekk kan elektrisk vifte eller vindvifte monteres (se kapittel om ekstrautstyr side - 57).

Her kan dere lese litt om trekkproblem med piper. Pipevifte eller en røyksuger, kan være løsningen! Pipe vind vifte fra Skeisvoll Co AS. For permanent avtrekk Hindrer nedslag Øker trekken i . En lang luftekanal som ender over taket skaper ekstra drag, akkurat som en pipe.


Setter du det som kalles en vindvifte på toppen, skaper det . Tetting rundt branndører, brannmurer, revner i mursteinsvegger, pipe-beslag, røykrør, samt liming av keramisk list i brannfuger og lignende. Det er sant at en vindvifte kan hjelpe mot noen av problemene - men bare hvis det er vind nok til at det kan rotere . En roterende av- trekksvifte kan være den beste investeringen for.

Lufting med høy pipe over tak med vindvifte er dog et must. Det er forbløffende lett å bygge ei helt ny pipe i et hus, uansett om man har vegger av stein eller tre. Pipa her limes opp av støpte blokker, som er så. Hindrer nedslag og øker trekken i pipen; Hengslet topp gjør det enkelt for feieren å komme til uten bruk av verktøy . Pipehatt for pipe til gasspeis, indre røkløp 100mm, ytre 150mm, Ny, ubrukt. Pipehatt komplett ifra kr 500- ekls mva , ferdig montert.


Pipehatt komplett, meter høy med vindvifte for bedre trekk. Stk 8001245572Vindvifte Botek Pipevindvifte sort Stk 3. Pipe Schiedel Schiedel Diverse Undergruppe Salgspris eks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.