mandag 23. januar 2017

Varmepistol

Bosch varmepistol 2300w med LCD GHG 6LCD Professionel varmepistol! Køb Varmepistol 1500W - 230V : Hjælpeværktøj hos thansen.

Mangler du varm luft, så er en Makita varmepistol det du stå om mangler. Makita varmluftpistol kan virkelig varme og benyttes over hele verden af både fagfolk . Toolmates varmepistol er løsningen til dig, hvis du står over for at skulle ha fjernet maling eller lak. De fleksible ydelses- og temperaturinstallati. Fjernelse af maling er nok én af de mest udbredte anvendelser af en varmepistol. Den kan imidlertid benyttes til en række andre opgaver, f. Varmepistolen brukes til å fjerne for eksempel gamle malingrester.


Våre varmepistoler er med flere innstillinger, så temperaturen kan reguleres . Sammenlign priser i mer enn 2butikker! ALLSIDIG VERKTØY: Varmepistol, også kalt varmluftspistol, har mange. Artemio Varmepistol (Heat Gun) - indstillinger.


Kraftig varmepistol til arbejde med termoplast.

Lydsvag, effektiv model med temperaturregulering i to trin, 300° og 550°. Den er rigtig god til at smelte embossingpulver, og varme magic foam. Varmluftblæser - varmepistol - Steinel - HL 18S. Steinel varmluftblæser HL 18S er udstyret med tre varme- og lufttrin. Se også hele udvalget af Elektrisk værktøj.


Powercraft varmepistol med 15watt motor, som bruger 2v. Bestil i dag og vi sender lagervarer samme dag. Fuld tilfredshed og prisgaranti på WrapGun varmepistol. Varmepistolen kan bruges til mange forskellige projekter, men der hvor de fleste bruger den hyppigt er til embossing. Her kan du se alle varer under kategorien varmepistol 230v.


Få ordentlig kvalitet, billige priser og hurtig levering med XL-BYG.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.