fredag 20. januar 2017

Usynlig bokhylle

Denne varianten henger boken opp som et bilde, slik at coveret på boken får en flott utstillingsplass. Her må man må ofre en gammel bok også trenger man ett lite vinkelbeslag til å lime fast i boka. DEN USYNLIGE BOKHYLLE Kan din bøker sveve i luften?

Med DEN USYNLIGE BOKHYLLEN så skjuler du alt utenom bøkene på din vegg. Hylleplaten dekkes av en bok som festes over platen som stikker ut, så kan du legge flere bøker eller andre ting oppå der igjen for å dekke pl. Beskrivelse: Veggmontert Floa Bracket Skjul egen Usynlig bokhylle Dette er en helt ny og høy kvalitet Wall Floating Book Hylle , gjør bøkene dine i orden og . Eller bare ønsker å ha noe som ikke alle andre har?

Da er denne magiske bokhyllen noe for deg . Søk etter usynlig bokhylle ga Gult treff. Usynlig bokhylle består av solid metallplate og skruer. Etter montering legger du eventuelt bøker på platen, så ser det ut som selve boken er hyllen! Etter et lengre fravær er jeg midliertidig tilbake igjen.


Uken har flydd avsted som en vin man sørger for å ha nok å . Conceal bokhylle forsvinner helt när den fylles med bøker – Kjøp på. Usynlig bokhylle Conceal (2-pkn) – Minimalisme på sitt beste i form av . Var på Designtorget i Oslo og der fant jeg hylle, men hadde ikke.

Usynlig bokhylle Conceal (2-pkn) - Minimalisme på sitt beste i form av en svevende bokhylle! Conceal bokhylle forsvinner helt når den dekkes med bøker. Den perfekte julegaven til en som har alt.


Den usynlige hyllen Conceal fra Umbra får bøkene dine til å sveve på veggen! Gjør bøkene dine om til et flytende kunstverk som svever på veggen med denne geniale bokhyllen. Denne bokhyllen kan du lage med en bok, et vinkeljern og litt lim.


New York 1967: Tjueårige Adam Walker opplever alle litteraturstudenters drøRudolf . Mer enn alminnelig begeistret, med andre ord. I november leste jeg en annen bok av henne, også denne gang en novellesamling. Images and videos in instagram about bokhylle.


Du kan lage usynlige hyller som skaper illusjonen om at bøkene dine er bare.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.