tirsdag 17. januar 2017

Tynne plater til vegg

Noen med tips om billige plater, tapet, panel eller andre løsninger? Deretter kan du montere tynne gipsplater, såkalt rehab gips, de er kun mm tykke. Denne familien har fått en helt ny stue og kjøkken med SAGA Nordic Timber på gulv og Smartpanel Veksel på vegg.

Ferdigtapetserte plater gir deg ny vegg på 1-2-3. Denne fester du med små, tynne dykkspiker (7x40). Skal du lage et bord eller kanskje fikse opp veggen i stuen? Alt fra takplater, benkeplater, veggplater, hobbyplater og gipsplater finner du her.


For noen år siden var en vegg uten strie nærmest for ufullendt å regne. Selv om platene er forholdsvis tynne, bygger de nok til at du må fjerne . Se det store online utvalget av Takplater og veggplater hos BAUHAUS. Oppussingsplatene eller renoveringsplatene er tynnere og kan derfor.


Veggplatene er kun mm tykke, og det gjør det mulig å montere inn. På veggen har jeg fjernet brystpanel og der vurderer jeg også å legge en type tynne plater. Nå lurer jeg på om et lag – for eksempel med gips . Kryssfiner er en plate bestående av tynne finer lag.


Typisk bruksområde: Dekorative jobber, vegg, trappe-.

Mange spennende og slitesterke overflater i de utroligste farger, mønstre finisher. Her kan du finne alt fra betong, rust, trestruktur og . Rester etter oppussing, platene er hele ca mm tykke. Planen er å male litt + tapetsere en vegg med 'cloud' fra Firm Living.


Tynne plater (3-6mm) med tildels ekstremt god demping av lave frekvenser. Dvs der lyden som treffer veggen reflekteres til din sitteposisjon. Gyproc-plater finnes i flere kvaliteter og formater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.